LED majice - Alien

Koda: 01-006
29,00 € Cena brez DDV: 24,17 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

LED majice - kupite svojo zvočno aktivirano majico na spletu. Veleprodaja EL majic po najboljši ceni. Največja izbira izenačevalnih majic na svetu - MTV DJ, Alien, Equalizer.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Led t majice - tujec - pridobite izvirno svetlobno doživetje. Te elegantne bliskavice T-Shirts združujejo zaslon Electro Luminescence Graphic Equalizer s svežim novim modelom. Grafični izenačevalnik se odziva na glasbo, ki vas obkroža. Ne glede na to, ali ste izbrali staro šolo TQ Original ali ponovno položen TQ konopljino; te srajce prižgejo svojo noč, da svet vidi.

Led t majice - kupite svojo zvočno aktivirano majico na spletu. El majica na debelo po najboljši ceni. Največja izbira ekvilajzerja na svetu - MTV DJ, Alien, Equalizer.

Če želite, da vaše srajce s svinčenimi žarometi s svojim logotipom ali oblikovanjem natisnete neposredno, izpolnite obrazec za naročanje neposredno tukaj . Za vas pripravljamo LED majice s priloženim logotipom ali grafičnim oblikovanjem točno po vaših željah. S to LED majico boste zagotovo imeli odlično marketinško orodje za promocijo vaših poslovnih aktivnosti.
  • 100% bombaž, majica samo v črni barvi
  • T-shirt je samo ročno pranje
  • Mini paket ali krmilna enota, je odstranljiv za pranje.
  • Mini paket je opremljen z vklopno / izklopno stikalo in občutljivo kolesce za pomikanje - lahko izberete visoko ali nizko občutljivost za zvok
  • Zahteva 4 redne AAA baterije (niso vključene)

Upoštevajte, da obstajajo podjetja, ki prodajajo zelo majice s kratkimi rokavi CHEAP z materiali CHEAPER in zaradi tega problema, UNITS MALFUNCTION in proizvajajo LESS VIBRANT Light. Prodajamo LED KVALITETE majice s materiali FINEST. Poleg tega nudimo 2-letno garancijo.

Ne kupujte poceni LED majice. Kliknite za več informacij .


mizo velikosti t-majice

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (3)

99%
100%
alvaro bernal

Zelo lepo

Ni prvi, ki ga je kupil, vedno ga imam
Vse v redu
Prevedeno iz: es
100%
John

Deluje odlično

Deluje zelo dobro
Luči se prižgejo v ritmu
Brez negativnosti. Super stvar.

Deluje dobro, svetloba gre skupaj z ritmom. Občutljivost lahko nastavite tako, da deluje tudi na govor. Baterije (2xaa) so v predalu ob strani, notri. Pred pranjem lahko vse odstranite. Tujec je zelo dobro zavarovan z ježki.
Kupil sem zelo veliko velikost, da bi se prilegal čez črn pulover s kapuco. Ljudje so mislili, da je en kos, zato je to tudi možnost za hladnejše dni.

Prevedeno iz: nl
97%
Petra

Majica z Nezemljanom

Sem zvezda zabav :D
Vsekakor ni izguba denarja :)
Baterije zdržijo približno 24 ur
Prevedeno iz: cs