LED očala z lastnim pomikanjem besedila

Koda: 27-027
199,00 € Cena brez DDV: 165,83 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

LED očala z lastnim pomikanjem besedila - Napišite svoje sporočilo! Programirajte svoje besedilo z vašim razpoloženjem ali izberite med različnimi prednastavljenimi animacijami.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

LED očala z lastnim pomikanjem besedila - Napišite svoje sporočilo! Programirajte svoje besedilo z vašim razpoloženjem ali izberite med različnimi prednastavljenimi animacijami. Ta programabilna stekla LED (bela LED) imajo lastno programsko opremo. Življenjska doba baterije 400 mAh Li-on baterija je do 4-5 ur, odvisno od izbrane svetlobe in dizajna. Očala se napolnijo prek kabla USB (vključeni so potrebni kabli).

Se počutiš čudovito? Napišite pravo besedilo in verjamite, da boste v središču pozornosti kjerkoli že! S temi programabilnimi očali LED boste dobili vse oči na sebi. So najboljši način, da pritegnete pozornost na zabave, koncertih ali diskotekah.

LED programljiva očala

Svoja sporočila lahko ustvarite s pomočjo LED na sprednji strani očal ali pa iz različnih animacij. Vsak računalnik z vmesnikom USB se lahko uporablja za nalaganje novih sporočil in modelov.

LED očala imajo Arduino kompatibilno vezje, vgrajeno v pravi tempelj očal in baterija za polnjenje je vgrajena v levi tempelj. Z vključeno programsko opremo Arduino IDE lahko preprosto spremenite drsna besedilna sporočila na vse, kar želite. Delamo tudi na preprostem programu, ki pomaga začetnikom razviti lastne animirane vzorce.

LED očala so narejena iz PCB (tiskanega vezja) za edinstven videz in enostaven dostop do elektronskih eksperimentatorjev. To pomeni, da se očala ne smejo držati stran od kovinskih predmetov, kot so ključi in nakit, ki bi lahko kratek čas elektronike. Če pridejo v stik z vodo ali tekočino, morajo biti pred naslednjo uporabo popolnoma suhi. Prav tako so tako krhki kot vse druge elektronske naprave, zato je pri ravnanju z njimi treba biti previden.

Vsi plastični deli LED očal so izdelani s tiskano tehnologijo RepRap 3D.

Tehnične specifikacije:

  • 166 LED
  • 256 stopenj nadzora svetlosti LED
  • 400mAh litijeva baterija
  • Polnjenje preko USB kabla
  • Vgrajen USB pretvornik RS232

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene