Programljiva očala prek mobilnega Chemiona

Koda: 27-030
U$108.90 U$86.90 Cena brez DDV: U$72.42
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

Programljiva očala prek mobilnega Chemiona so najnovejše spremembe, zlasti med mladimi. Napišite svoje sporočilo!

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Programljiva očala prek Chemiona - vaše sporočilo ali lastne modele so najnovejše izboljšave, zlasti med mladimi. Napišite svoje sporočilo! Program svoje besedilo, ki ga vaše razpoloženje, ali izberite iz različnih privzetih animacij. Te programirljive očal matrice MATRIX imajo lastno programsko opremo. Tamina baterij 2x 1,5 V AA je 7-8 ur, odvisno od izbranih vzorcev in svetlosti.

Se počutiš čudovito? Napišite pravilno besedilo in verjamite, da boste v središču pozornosti kjerkoli že! S temi programabilnimi očali LED boste dobili pozornost vseh ljudi. So najboljši način, da se izstopajo na zabavah, na koncertih ali v diskoteki.

kemijska očala

Aplikacijo je mogoče prenesti prek Google Play ali App Store. Ko so kozarci seznanjeni z vašim telefonom prek povezave Bluetooth, imate različne možnosti, kako ustvariti svoj lastni vzorec. Ali želite, da vsi okoli vas vedo, kako se počutite? Z besedilno aplikacijo lahko napišete svoje besedilo. Če ste kreativni in radi želite pripraviti, lahko s pomočjo teh programov, ki jih je mogoče programirati, lahko z risalnim programom narišete svoj lastni vzorec . To je zelo enostavno in v glavnem lahko spremenite svoje besedilo ali vzorce praktično kjerkoli, če imate mobilni telefon z vami.

kemijska očala mobilne aplikacije

Lahko je tudi nastaviti intenzivnost utripanja ali intenzivnosti svetlosti. Izbirate lahko med različnimi izenačevalci, ki utripajo glede na zvoke (glasbena glasba).


Tehnične specifikacije:

  • 2 x 1,5 V AAA baterije (vključeni)
  • različna privzeta animacija
  • možnost ustvarjanja lastnih modelov
  • Čas delovanja baterije 7-8 ur

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (9)

99%