Neonska tabla ODPRTO - LED žarnica

Koda: 78-010
119,00 € Cena brez DDV: 99,17 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Neonska tabla ODPRTO - LED oglas. Neonske LED table so idealne kot tabla z žarnicami, ki osvetli vaše podjetje (pivnica, restavracija) za spletno prodajo tukaj.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Dodatki

Opis izdelka

Neonska tabla ODPRTO - LED oglas. Neonske LED table so idealne kot tabla z žarnicami, ki osvetli vaše podjetje (pivnica, restavracija) za prodajo tukaj. Impresivna reklama - popolna osvetljena dekoracija, ki pritegne pozornost.

Oglaševanje - LED osvetljen znak ODPRTO, ki označuje poslovanje ali kot okras, bo obogatil vaše prostore, kar zagotovo ne bo spregledano in bo pritegnilo potencialne stranke. Elegantna neonska dekoracija, ki jo običajno najdete v barih in nočnih klubih, je odslej na voljo tudi za vaš dom ali poslovne prostore. Klasični oglaševalski transparenti ali plakati postajajo preteklost in ker naredijo vizualno nered, jih mnogi med njimi niti ne opazimo več. Vsak od nas se rad razlikuje po čem drugem, tako za posameznika, kot tudi za posel, kjer je to res potrebno. Zahvaljujoč LED svetilkam, znakom ali logotipom boste popestrili prostor ali pritegnili pozornost vseh okoli sebe . LED oglasi, ki vas bodo pritegnili.

Neon bar OEPN znaki - svetleči znaki, ki svetijo povsod

LED svetlobni dekorativni logotip - ki zaradi osvetlitve izstopa med običajnimi oglaševalskimi in informativnimi pasicami. Njihova velika prednost je sposobnost, da jih večkrat postavite kamor koli želite. Kot nalašč za pisarne (da bo okolica prijetnejša), za vaša podjetja (kot učinkovit oglas ali plakat) ali za vaš dom (kot sodoben dizajn). Služili bodo tudi kot navigacijski LED osvetljeni znaki za privabljanje kupca. Okrasni napisi z LED lučmi so dostavljeni neposredno na prosojno plastično blazinico, tako da jih lahko postavite tako rekoč kamor koli.

Specifikacije:

Napis: Odprto
Mere - 45x22cm
Napajanje - USB 5V
Dolžina napajalnega kabla - približno 180 cm

Vsebina paketa:

1x logotip LED luči

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (1)

100%
100%
Michael

Neonska tabla ODPRTO - LED žarnica

Odličen način za promocijo mojega podjetja. Stari plakati niso bili dovolj zanimivi in moral sem pritegniti pozornost novih strank. Ta znak je bil izjemno enostaven za namestitev in viden je 24/7, zato sem zelo zadovoljen.
Dober material
Enostavna namestitev
Rad bi videl več stilov
Prevedeno iz: en