Burger - Oglasni osvetljeni LED svetlobni neonski napis Logo

Koda: 78-087
99,00 € Cena brez DDV: 82,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Burger - Reklamni osvetljeni LED svetlobni neonski napis logo hamburger - idealna stenska dekoracija v komercialnih lokalih (restavracije, fast food itd.).

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Burger - Reklamni osvetljeni LED svetlobni neonski napis Logo hamburger - idealna stenska dekoracija v poslovnih lokalih (restavracije, lokali s hitro prehrano, trgovski centri). Primerno za privabljanje potencialnih strank. Reklamni svetlobni transparent in LED svetlobni dekorativni in informativni napisi, ki bodo vašemu prostoru dali piko na i in pridobili privlačnost vsakogar . Elegantna dekoracija, ki jo običajno najdete v barih in nočnih klubih, je zdaj na voljo tudi za vaš dom ali podjetje .  

Klasične reklamne pasice ali plakati postajajo doživetje in mnogi jih zaradi njihove vizualne prenatrpanosti sploh ne opazimo več. Vsak od nas se rad razlikuje po nečem drugačnem, tako za posameznike kot tudi za podjetja, kjer je to dobesedno potrebno. Zahvaljujoč LED osvetljenim okrasnim napisom ali logotipom lahko popestrite prostor ali pritegnete pozornost vseh okoli sebe. LED reklame, ki vas bodo izpostavile.

LED svetleči NEON napisi - najboljša LED reklama

Burger Advertising osvetljen svetleč LED neonski napis

LED svetlobni okrasni napisi - ki zahvaljujoč svetlobi izstopajo od običajnih reklamnih in informacijskih nosilcev. Njihova velika prednost je možnost, da jih večkrat postavite kamor koli želite . Primerne so za pisarne (za prijetnejše okolje), poslovne prostore (kot učinkovit oglas ali plakat) ali za vaš dom (kot sodoben dizajn). Služili bodo tudi kot navigacijski led svetlobni znaki za privabljanje strank. LED okrasne napise lahko postavite praktično povsod.

Svetlobni napis - BURGER

Neonski napis sveti v rdečih, rumenih in modnih barvah. Napaja se prek USB priključka, bodisi na adapter, USB vhod na računalniku ali USB power bank . Napajalni kabel je dolg 200 cm in ima praktično stikalo.

burger osvetlitev neonski napis logotip na steni

Tehnični podatki:

Motiv: BURGER
Barva svetlobe: pisana
Dimenzije: 30,5x25,5x1,9cm
Napajanje: 5V USB kabel
Dolžina napajalnega kabla: pribl. 200 cm
Vklop kabla: da
Prapor je nameščen na prosojni plastični podlagi.

Vsebina paketa:

1x LED svetlobni logotip

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene