Božično drevo, ki ga nadzoruje aplikacija, SMART 2,3 m - LED Twinkly Tree - 400 kosov RGB + W + BT + Wi-Fi

Koda: 78-027
390,00 € Cena brez DDV: 325,00 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Božično drevo z nadzorom aplikacije SMART 2,3m - LED Twinkly Tree - 400 kosov RGB + W + BT + Wi-Fi. Drevo z lučmi - luči, ki vam bodo všeč.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Božično drevo z nadzorom aplikacije SMART 2,3m - LED Twinkly Tree - 400 kosov RGB + W + BT + Wi-Fi. Drevo z lučmi - luči, ki vam bodo všeč. Te revolucionarne LED drevesne luči prinašajo v naše domove edinstvene svetlobne okraske z najnovejšo tehnologijo. LED drevo - luči nadzorujemo prek mobilne aplikacije, ki je združljiva s sistemoma Android in iOS . Umetno drevo je sestavljeno iz treh odsekov, ima 78 vej in luči v 11 vrstah, skupna višina drevesa je 2,3 metra.

LED Twinkly Tree za božič - vam bo vzelo dih

božično drevo z lučkamiumetno žareče drevopametno nadzorovano božično drevo

Naprave med seboj komunicirajo brezžično prek omrežij Wi-Fi in Bluetooth . Naenkrat lahko seznanite in nadzorujete 10 svetlobnih naprav Twinkly ali 4000 LED z enakim prikazovalnim motivom in vzorcem. Ustvarite lahko svoje neverjetne animacije, ki bodo zapolnile in popestrile celotno sobo. Luči so zasnovane za notranjo uporabo - zaščita IP20 .

Drevo z lučkami - pametno LED božično drevo TWINKLY - 400 kosov

App nadzorovano božično drevo

LED božično drevo - TWINKLY lučke - 400 kosov

utripajoča drevesna razsvetljava

Umetno drevo je sestavljeno iz treh odsekov, ima 78 vej in luči v 11 vrstah - skupaj 400 kosov LED luči . Kabel je črno-zelene barve - za spajanje z drevesom. RGB + W pomeni, da lahko LED luči naredijo RGB svetlobno senco 16 milijonov barv + W bele . Iz barvne lestvice lahko prilagodite jakost svetlobe in natančno barvo. Ta posebna izdaja vključuje pametno integracijo doma z Google Assistantom in Amazon Alexa.

Vaš okras lahko ustvarite iz več naprav in različnih oblik . Ali želite na steni lahko verigo, barven okvir na oknih in veliko božično drevo sredi sobe? Ni problem! Ustvarite svojo sceno in jo hkrati nadzorujte s skupno temo osvetlitve.

božične pametne žarnice

LED lučke - božično drevo, ki ga upravlja mobilna aplikacija za Android in iOS

Prefinjena mobilna aplikacija pametni telefon poveže z napravo in jo lahko takoj nadzirate. Aplikacija sama preslika postavitev luči in nato lahko enostavno nastavite drugačno barvo za vsako žarnico ali skupino žarnic posebej. Nadzor je zelo preprost, hiter in intuitiven . V aplikaciji lahko izbirate med privzetimi vzorci, iz spletne galerije prenesete nove vzorce iz interneta ali ustvarite svoje teme in jih shranite.

twinkly mobilna aplikacija

Nadzirate lahko tudi jakost svetlobe, hitrost sprememb, barvo, odtenek, svetlost, vrtenje, mešanje in še več. Funkcija timer omogoča nastavitev luč za vklop in izklop samodejno v skladu s terminskim planom. Funkcija seznama predvajanja vam omogoča, da v kronološkem vrstnem redu nastavite različne vrste tem in jih samodejno spremenite glede na nastavitve

utripajoča aplikacijanadzor luči preko mobilnega telefonanajlepše božično drevowifi led trak

Z neobvezno USB napravo MUSIC DONGLE se božični božič odzval na glasbo, ki se predvaja v sobi, svetloba se bo spremenila in preklopila v ritem glasbe v skladu z nastavljenimi parametri. Na voljo je več vzorcev in tem za izbiro možnosti "prikaz po glasbi", ki jih lahko uredite in nastavite tako, da ustrezajo vašim potrebam. Spreminjanje luči v ritmu glasbe, saj grafični izenačevalnik zapleše takoj na vsaki zabavi. USB naprava MUSIC je dodaten izdelek, zato jo je treba kupiti v naši e-trgovini.

utripajoča glasba

Edinstvena LED dioda z novo 4-kanalno arhitekturo, ki ima vse svetle mavrične barve in popolno čisto belo barvo

led svetlobni trakrgb + w vodilled žarnice, ki jih nadzoruje wifi

Lastnosti:

plus 400 LED
plus Nadzor prek mobilne aplikacije
plus Povezava Wi-Fi in Bluetooth
plus RGB + W luč
plus Sestavljen je iz 3 delov


Specifikacija:

Model: TWT400SPP-BEU
Višina drevesa: 2,3 metra
Število diod: 400
Trajnost: IP20
Premer diode: 5 mm
Povezava: Wi-Fi, Bluetooth
Tip LED: RGB + W mat + prozoren, raven
Kabel: črno-zelen
Vhodna napetost: 240V
Izhodna napetost: 24V / 1,5A
Življenjska doba žarnice: več kot 30 000 ur


Vsebina paketa:

1x božično drevo s 400 diodami + krmilnik
1x adapter
1x ročno

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene