LED lučke za božično drevo - LED Twinkly strune - 400 kosov RGB + W + BT + Wi-Fi

Koda: 78-021
199,00 € 169,00 € Cena brez DDV: 140,83 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

LED lučke za božično drevo - LED utripajoče strune - 400 kosov RGB + W + BT + Wi-Fi - pametna dekoracija božičnega drevesa pod nadzorom aplikacije.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

LED lučke za božično drevo - LED utripajoče strune - 400 kosov RGB + W + BT + Wi-Fi - pametna dekoracija božičnega drevesa pod nadzorom aplikacije - Lučke, v katere se boste zaljubili. Te revolucionarne LED drevesne luči prinašajo v naše domove edinstvene svetlobne okraske z najnovejšo tehnologijo. LED drevo - luči nadzorujemo prek mobilne aplikacije, ki je združljiva s sistemoma Android in iOS .

Naprave med seboj komunicirajo brezžično prek omrežij Wi-Fi in Bluetooth . Naenkrat lahko seznanite in nadzorujete 10 svetlobnih naprav Twinkly ali 4000 LED z enakim prikazovalnim motivom in vzorcem. Ustvarite lahko svoje neverjetne animacije, ki bodo zapolnile in popestrile celotno sobo. Luči so namenjene za notranjo in zunanjo uporabo - zaščita IP44 .

Drevesne luči - LED pametne lučke TWINKLY - 400 kosov

LED lučke za božično drevo utripajo

LED božično drevo - TWINKLY lučke - 400 kosov

božično drevo pod nadzorom aplikacijeutripajoče lučke za božično drevo

Božične lučke Twinkly Strings so sestavljene iz 400 kosov LED lučk, primernih za okrasitev božičnega drevesa. LED se nahaja na vsakih 8 cm na kablih, kar je črno in zeleno - za spajanje z drevesom. RGB + W pomeni, da lahko LED luči naredijo RGB svetlobno senco 16 milijonov barv + W bele . Iz barvne lestvice lahko prilagodite jakost svetlobe in natančno barvo. Ta posebna izdaja vključuje pametno integracijo doma z Google Assistantom in Amazon Alexa.

Vaš okras lahko ustvarite iz več naprav in različnih oblik . Ali želite na steni lahko verigo, barven okvir na oknih in veliko božično drevo sredi sobe? Ni problem! Ustvarite svojo sceno in jo hkrati nadzorujte s skupno temo osvetlitve.

božične pametne žarnice

LED lučke za božično drevo, ki jih upravlja mobilna aplikacija za Android in iOS

Prefinjena mobilna aplikacija pametni telefon poveže z napravo in jo lahko takoj nadzirate. Aplikacija sama preslika postavitev luči in nato lahko enostavno nastavite drugačno barvo za vsako žarnico ali skupino žarnic posebej. Nadzor je zelo preprost, hiter in intuitiven . V aplikaciji lahko izbirate med privzetimi vzorci, iz spletne galerije prenesete nove vzorce iz interneta ali ustvarite svoje teme in jih shranite.

twinkly mobilna aplikacija

Nadzirate lahko tudi jakost svetlobe, hitrost sprememb, barvo, odtenek, svetlost, vrtenje, mešanje in še več. Funkcija timer omogoča nastavitev luč za vklop in izklop samodejno v skladu s terminskim planom. Funkcija seznama predvajanja vam omogoča, da v kronološkem vrstnem redu nastavite različne vrste tem in jih samodejno spremenite glede na nastavitve.

utripajoča aplikacijanadzor luči preko mobilnega telefonanajlepše božično drevowifi led trak

Z dodatno USB napravo MUSIC DONGLE se bo vaše božično drevo odzvalo na glasbo, ki se predvaja v sobi, lučka se bo spremenila in preklopila v ritem glasbe , v skladu z nastavljenimi parametri. Na voljo je več vzorcev in tem za izbiro možnosti »prikaz po glasbi«, ki jih lahko uredite in nastavite tako, da ustrezajo vašim potrebam. Z GLASBO lahko uživate tudi v video igrah, doživite novo dimenzijo med igranjem iger! Spreminjajoče se luči v ritmu glasbe, saj grafični izenačevalnik zapleše takoj na vsaki zabavi. USB naprava MUSIC je dodaten izdelek, zato jo je treba kupiti v naši e-trgovini.

utripajoča glasba

Edinstvena LED z novo 4-kanalno arhitekturo, ki ima vse svetle mavrične barve in popolno čisto belo barvo

led svetlobni trakrgb + w vodilled žarnice, ki jih nadzoruje wifi

Lastnosti:

plus 400 LED
plus Nadzor prek mobilne aplikacije
plus Povezava Wi-Fi in Bluetooth
plus RGB + W luč
plus Zaščita IP44


Specifikacija:

Model: TWS400SPP-BEU
Število diod: 400
Dolžina kabla od prve luči do adapterja: 3,5 m
Osvetljena površina: 32 m
Odpornost: IP44
Premer diode: 5 mm
Povezava: Wi-Fi, Bluetooth
Razmik LED diod: 8 cm
Tip LED: RGB + W mat + prozoren, raven
Kabel: črno-zelen
Vhodna napetost: 240V
Izhodna napetost: 24V / 1,5A
Življenjska doba žarnice: več kot 30.000 ur


Vsebina paketa:

1x LED žarnice za božično drevo s 400 diodami + krmilnik
1x adapter
1x ročno

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (1)

100%
100%
Kristián

božične lučke

Ta božič smo se odločili, da poskusimo malo nekonvencionalno okrasiti drevesce. Čeprav smo za to razsvetljavo plačali malo več, je nastali videz neprecenljiv. Drevo niti ni bilo dolgočasno, saj smo lahko prek telefona poljubno spreminjali barvno shemo.
Prevedeno iz: sk