LED navpični trakovi 5m - Twinkly Icicle + BT + Wi-Fi z AWW diodo 190 kosov - bela led

Koda: 78-019
129,00 € 79,00 € Cena brez DDV: 65,83 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

LED navpični trakovi 5m - Twinkly Icicle + BT + Wi-Fi z 190 kosov AWW diode - bela LED z nadzorom prek aplikacije v pametnem telefonu.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

LED navpični trakovi 5m - Twinkly Icicle + BT + Wi-Fi z 190 kosov AWW diode - bela LED z nadzorom prek aplikacije v pametnem telefonu. Ta revolucionarna LED veriga z najnovejšo tehnologijo prinaša v naše domove edinstveno svetlobno dekoracijo. Luči nadzoruje mobilna aplikacija, ki je združljiva tako s sistemoma Android kot iOS .

Naprave med seboj komunicirajo brezžično prek omrežij Wi-Fi in Bluetooth . Naenkrat lahko seznanite in nadzorujete 10 svetlobnih naprav Twinkly ali 4000 LED z enakim prikazovalnim motivom in vzorcem. Ustvarite lahko svoje neverjetne animacije, ki bodo zapolnile in popestrile celotno sobo. Luči so namenjene za notranjo in zunanjo uporabo - zaščita IP44 . Dolžina lahke verige je 5 metrov, višina najdaljšega navpičnega traku je 60 cm.

LED navpični trakovi - TWINKLY lahka veriga 5M - 190 kosov bela LED

led osvetljeni navpični trakovi

Svetlobni trak je sestavljen iz 190 kosov LED luči, primernih za dekoracijo sten. Luči so razdeljene na 50 navpičnih trakov, ki vsebujejo LED lučke z vzorcem 2-4-6-2-5 kosov, razporejenih na vsakih 10 cm. Ta zlata izdaja vključuje diode AWW - s katerimi lahko poleg intenzivnosti nastavite še idealno belo barvo - od jantarne, preko toplo bele do hladno bele. Ta posebna izdaja vključuje pametno integracijo doma z Google Assistantom in Amazon Alexa.

Božične lučke za domače skladišče - zunanja in notranja božična okrasitev

wifi led luči bele

Vaš okras lahko ustvarite iz več naprav in različnih oblik . Ali želite imeti na steni zlate nakit, barvni okvir na oknih in veliko božično drevo sredi sobe? Ni problem! Ustvarite svojo sceno in jo hkrati nadzorujte s skupno temo osvetlitve.

božične pametne žarnice

Univerzalna LED lahka veriga, ki jo upravlja mobilna aplikacija za Android in iOS

Prefinjena mobilna aplikacija pametni telefon poveže z napravo in jo lahko takoj nadzirate. Aplikacija sama preslika postavitev luči in nato lahko enostavno nastavite drugačno barvo za vsako žarnico ali skupino žarnic posebej. Nadzor je zelo preprost, hiter in intuitiven . V aplikaciji lahko izbirate med privzetimi vzorci, iz spletne galerije prenesete nove vzorce iz interneta ali ustvarite svoje teme in jih shranite.

twinkly mobilna aplikacija

Nadzirate lahko tudi jakost svetlobe, hitrost sprememb, barvo, odtenek, svetlost, vrtenje, mešanje in še več. Funkcija timer omogoča nastavitev luč za vklop in izklop samodejno v skladu s terminskim planom. Funkcija seznama predvajanja vam omogoča, da v kronološkem vrstnem redu nastavite različne vrste tem in jih samodejno spremenite glede na nastavitve.

utripajoča aplikacijanadzor luči preko mobilnega telefonawifi led trak

Z dodatno USB napravo MUSIC DONGLE se bo vaša lahka veriga odzvala na glasbo, ki se predvaja v sobi, svetloba se bo spremenila in preklopila v ritem glasbe , v skladu z nastavljenimi parametri. Na voljo je več vzorcev in tem za izbiro možnosti »prikaz po glasbi«, ki jih lahko uredite in nastavite tako, da ustrezajo vašim potrebam. Z GLASBO lahko uživate tudi v video igrah, doživite novo dimenzijo med igranjem iger! Spreminjajoče se luči v ritmu glasbe, saj grafični izenačevalnik zapleše takoj na vsaki zabavi. USB naprava MUSIC je dodaten izdelek, zato jo je treba kupiti v naši e-trgovini.

utripajoča glasba

Edinstvena LED dioda, na katero lahko nastavite natančno barvo bele barve - od jantarne, preko toplo bele do hladne bele

zlata izdaja utripajoča

Lastnosti:

plus 190 LED
plus Nadzor prek mobilne aplikacije
plus Povezava Wi-Fi in Bluetooth
plus Oranžna / zlata, toplo bela in hladno bela svetloba
plus Univerzalna uporaba
plus Zaščita IP44

Specifikacija:

Model: TWI190GOP-TEU
Število diod: 190
Število navpičnih trakov: 50
Shema traku: 2-4-6-2-5 LED luči
Dolžina kabla od prve luči do adapterja: 3,5 m
Osvetljena površina: 5x0,6 m (D x V)
Razmik LED diod: 10cm
Razmik navpičnih trakov: 10 cm
Odpornost: IP44
Premer diode: 4,3 mm
Povezava: Wi-Fi, Bluetooth
Tip LED: AWW mat + čist, konkaven
Kabel: prozoren
Vhodna napetost: 240V
Izhodna napetost: 24V / 1A
Življenjska doba žarnice: več kot 30.000 ur


Vsebina paketa:

1x LED lahka veriga s 190 diodami + krmilnik
1x adapter
1x ročno

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene