Lučke za božično drevo SMART - LED utripajoče strune - 250 kosov RGB + W + BT + Wi-Fi

Koda: 78-020
159,00 € 139,00 € Cena brez DDV: 115,83 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Lučke za božično drevo SMART - LED utripajoče strune - 250 kosov RGB + W + BT + Wi-Fi. Utripajoče lučke - okras, ki vam bo všeč.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Lučke za božično drevo SMART - LED utripajoče strune - 250 kosov RGB + W + BT + Wi-Fi. Utripajoče lučke - okras, ki vam bo všeč. Te revolucionarne LED luči za božično drevo prinašajo v naše domove edinstvene svetlobne okraske z najnovejšo tehnologijo. LED drevo - luči nadzorujemo prek mobilne aplikacije, ki je združljiva s sistemoma Android in iOS .

Naprave med seboj komunicirajo brezžično prek omrežij Wi-Fi in Bluetooth . Naenkrat lahko seznanite in nadzorujete 10 svetlobnih naprav Twinkly ali 4000 LED z enakim prikazovalnim motivom in vzorcem. Ustvarite lahko svoje neverjetne animacije, ki bodo zapolnile in popestrile celotno sobo. Luči so namenjene za notranjo in zunanjo uporabo - zaščita IP44 .

Lučke za božično drevo - LED pametne lučke TWINKLY - 250 kosov

utripajoče lučke na drevesu

LED božično drevo - TWINKLY lučke - 250 kosov

LED drevoutripajoče led luči

Božične lučke Twinkly Strings so sestavljene iz 250 kosov LED lučk, primernih za okrasitev božičnega drevesa. LED se nahaja na vsakih 8 cm na kablih, kar je črno in zeleno - za spajanje z drevesom. RGB + W pomeni, da lahko LED luči naredijo RGB svetlobno senco 16 milijonov barv + W bele . Iz barvne lestvice lahko prilagodite jakost svetlobe in natančno barvo. Ta posebna izdaja vključuje pametno integracijo doma z Google Assistantom in Amazon Alexa .

božične lučke na utripajočem drevesu

Vaš okras lahko ustvarite iz več naprav in različnih oblik . Ali želite na steni lahko verigo, barven okvir na oknih in veliko božično drevo sredi sobe? Ni problem! Ustvarite svojo sceno in jo hkrati nadzorujte s skupno temo osvetlitve.

svetleča drevesna LED utripajoča

LED svetlobno drevo, ki ga nadzoruje mobilna aplikacija za Android in iOS

Prefinjena mobilna aplikacija pametni telefon poveže z napravo in jo lahko takoj nadzirate. Aplikacija sama preslika postavitev luči in nato lahko enostavno nastavite drugačno barvo za vsako žarnico ali skupino žarnic posebej. Nadzor je zelo preprost, hiter in intuitiven . V aplikaciji lahko izbirate med privzetimi vzorci, iz spletne galerije prenesete nove vzorce iz interneta ali ustvarite svoje teme in jih shranite.

twinkly mobilna aplikacija

Nadzirate lahko tudi jakost svetlobe, hitrost sprememb, barvo, odtenek, svetlost, vrtenje, mešanje in še več. Funkcija timer omogoča nastavitev luč za vklop in izklop samodejno v skladu s terminskim planom. Funkcija seznama predvajanja vam omogoča, da v kronološkem vrstnem redu nastavite različne vrste tem in jih samodejno spremenite glede na nastavitve.

utripajoča aplikacijanadzor luči preko mobilnega telefonanajlepše božično drevowifi led trak

Z dodatno USB napravo MUSIC DONGLE se bo vaše božično drevo odzvalo na glasbo, ki se predvaja v sobi, lučka se bo spremenila in preklopila v ritem glasbe , v skladu z nastavljenimi parametri. Na voljo je več vzorcev in tem za izbiro možnosti »prikaz po glasbi«, ki jih lahko uredite in nastavite tako, da ustrezajo vašim potrebam. Z GLASBO lahko uživate tudi v video igrah, doživite novo dimenzijo med igranjem iger! Spreminjajoče se luči v ritmu glasbe, saj grafični izenačevalnik zapleše takoj na vsaki zabavi. USB naprava MUSIC je dodaten izdelek, zato jo je treba kupiti v naši e-trgovini.

utripajoče glasbene lučke

Edinstvena LED z novo 4-kanalno arhitekturo, ki ima vse svetle mavrične barve in popolno čisto belo barvo

led svetlobni trakrgb + w vodilled žarnice, ki jih nadzoruje wifi

Lastnosti:

plus 250 LED
plus Nadzor prek mobilne aplikacije
plus Povezava Wi-Fi in Bluetooth
plus RGB + W luč
plus Zaščita IP44

Specifikacija:

Model: TWS250SPP-BCH
Število diod: 250
Dolžina kabla od prve luči do adapterja: 3,5 m
Osvetljena površina: 20 m
Odpornost: IP44
Premer diode: 5 mm
Povezava: Wi-Fi, Bluetooth
Razmik LED diod: 8 cm
Tip LED: RGB + W mat + prozoren, raven
Kabel: črno-zelen
Vhodna napetost: 240V
Izhodna napetost: 24V / 1,5A
Življenjska doba žarnice: več kot 30.000 ur

Vsebina paketa:

1x LED žarnice za božično drevo z 250 diodami + krmilnik
1x adapter
1x ročno

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (1)

99%
99%
Žaneta83

lučke za drevo

Barvno jih lahko uskladimo s poljubno dekoracijo
Nadzor preko pametnega telefona
Svetla osvetlitev
Tudi jaz bi rad božične kroglice

Božič je eden od letnih časov, ki se jih najbolj veselim. Z možem vsako leto menjava barve osvetlitve in okraskov. Preko mobilne aplikacije, ki jih upravlja, je mogoče ustvariti lastno sceno in barvo osvetlitve. TWINKLY nas je preprosto navdušil!

Prevedeno iz: sk