Pametna lahka veriga 6 m - Twinkly Cluster - 400 kosov AWW dioda - bela LED + BT + Wi-Fi

Koda: 78-026
179,00 € 149,00 € Cena brez DDV: 124,17 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Pametna lahka veriga, ki se lahko programira prek aplikacije v mobilnem telefonu 6 m - Twinkly Cluster z 400 kosov AWW diode - bela LED, Bluetooth + Wi-Fi nadzor prek pametnega telefona.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Pametna lahka veriga, ki se lahko programira prek aplikacije v mobilnem telefonu 6 m - Twinkly Cluster z 400 kosov AWW diode - bela LED, Bluetooth + Wi-Fi nadzor prek pametnega telefona Ta revolucionarna LED veriga z najnovejšo tehnologijo prinaša v naše domove edinstveno svetlobno dekoracijo. Luči nadziramo prek mobilne aplikacije, ki je združljiva s sistemom Android in iOS .

Naprave med seboj komunicirajo brezžično prek omrežij Wi-Fi in Bluetooth . Naenkrat lahko seznanite in nadzorujete 10 svetlobnih naprav Twinkly ali 4000 LED z enakim prikazovalnim motivom in vzorcem. Ustvarite lahko svoje neverjetne animacije, ki bodo zapolnile in polepšale celotno sobo ali zunanjost. Luči so namenjene za notranjo in zunanjo uporabo - zaščita IP44 . Ta veriga je dolga 6 metrov in ima na sebi 400 LED žarnic .

Zunanji in notranji božični okraski - lahka verižica

bela led veriga

Veriga LED razsvetljave - TWINKLY - zlata izdaja - svetilke 6M - 400 kosov LED

utripajoča zlata veriga bela

Svetlobni trak je sestavljen iz 400 kosov LED luči, primernih za vsako dekoracijo. Luči so razporejene druga ob drugi, vsaka po 1,5 cm. Ta zlata izdaja vsebuje diode AWW - s katerimi lahko poleg intenzivnosti nastavite še idealno belo barvo - od jantarne, preko toplo bele do hladno bele. Ta posebna izdaja vključuje pametno integracijo doma z Google Assistantom in Amazon Alexa.

bela lahka led veriga

Vaš okras lahko ustvarite iz več naprav in različnih oblik . Ali želite na steni lahko verigo, barven okvir na oknih in veliko božično drevo sredi sobe? Ni problem! Ustvarite svojo sceno in jo hkrati nadzorujte s skupno temo osvetlitve.

zlata lahka veriga

Univerzalna LED lahka veriga, ki jo upravlja mobilna aplikacija za Android in iOS

Prefinjena mobilna aplikacija pametni telefon poveže z napravo in jo lahko takoj nadzirate. Aplikacija sama preslika postavitev luči in nato lahko enostavno nastavite drugačno barvo za vsako žarnico ali skupino žarnic posebej. Nadzor je zelo preprost, hiter in intuitiven . V aplikaciji lahko izbirate med privzetimi vzorci, iz spletne galerije prenesete nove vzorce iz interneta ali ustvarite svoje teme in jih shranite.

twinkly mobilna aplikacija

Nadzirate lahko tudi jakost svetlobe, hitrost sprememb, barvo, odtenek, svetlost, vrtenje, mešanje in še več. Funkcija timer omogoča nastavitev luč za vklop in izklop samodejno v skladu s terminskim planom. Funkcija seznama predvajanja vam omogoča, da v kronološkem vrstnem redu nastavite različne vrste tem in jih samodejno spremenite glede na nastavitve

utripajoča aplikacijanadzor luči preko mobilnega telefonawifi led trak

Z dodatno USB napravo MUSIC DONGLE se bo vaša lahka veriga odzvala na glasbo, ki se predvaja v sobi, svetloba se bo spremenila in preklopila v ritem glasbe , v skladu z nastavljenimi parametri. Na voljo je več vzorcev in tem za izbiro možnosti »prikaz po glasbi«, ki jih lahko uredite in nastavite tako, da ustrezajo vašim potrebam. Z GLASBO lahko uživate tudi v video igrah, doživite novo dimenzijo med igranjem iger! Spreminjajoče se luči v ritmu glasbe, saj grafični izenačevalnik zapleše takoj na vsaki zabavi. USB naprava MUSIC je dodaten izdelek, zato jo je treba kupiti v naši e-trgovini.

utripajoča glasba

Edinstvena LED dioda, na katero lahko nastavite natančno barvo bele - od jantarne, preko toplo bele do hladno bele

zlata izdaja utripajoča

Lastnosti:

plus 400 LED
plus Nadzor prek mobilne aplikacije
plus Povezava Wi-Fi in Bluetooth
plus Oranžna / zlata, toplo bela in hladno bela svetloba
plus Univerzalna uporaba
plus Zaščita IP44


Specifikacija:

Model: TWC400GOP-BEU
Število diod: 400
Dolžina kabla z žarnicami: 6 m
Dolžina kabla od prve luči do adapterja: 3,5 m
Odpornost: IP44
Premer diode: 4,3 mm
Povezava: Wi-Fi, Bluetooth
Razmik LED diod: 1,5 cm
Tip LED: AWW razpršeno ravno
Kabel: črno-zelen
Vhodna napetost: 240V
Izhodna napetost: 24V / 1A
Življenjska doba žarnice: več kot 30 000 ur


Vsebina paketa:

1x LED lahka veriga s 400 diodami + krmilnik
1x adapter
1x ročno

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene