Pametne luči LED trakovi RGB programirljivi 10 m - Twinkly Dots - 60 kosov + BT + WiFi

Koda: 78-079
139,00 € 99,00 € Cena brez DDV: 82,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Pametne luči LED trakov RGB programabilne 10m - Twinkly Dots – z 200 kosi LED luči, Bluetooth + WiFi z upravljanjem prek APP.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Pametne LED trakove RGB programabilne 10m - Twinkly Dots - z 200 kosi LED luči, Bluetooth + WiFi z upravljanjem preko APP. Ta revolucionarni LED svetlobni trak prinaša edinstveno svetlobno dekoracijo v naše domove z uporabo najnovejše tehnologije. Upravljanje luči poteka prek mobilne aplikacije , ki je združljiva tako z Android kot iOS. LED trak ima prozorno barvo kabla. Ta paket vključuje krmilnik - Wi-Fi/Bluetooth povezavo in krmiljenje ter 10-metrski svetlobni trak. Nastavljive RGB luči II. generacija Twinkly.

Twinkly LED svetlobni trak RGB - LED Dots 200 kosov LED

svetleči trak s svetlečimi pikami

Naprave med seboj komunicirajo brezžično prek Wi-Fi in Bluetooth . Lahko združite in upravljate 10 svetlobnih naprav Twinkly naenkrat ali 4000 LED diod z istim svetlobnim motivom in vzorcem. Ustvarite lahko svoje neverjetne animacije, ki bodo napolnile in popestrile celotno sobo. Trak je zasnovan za uporabo v zaprtih prostorih - zaščita IP44 . Svetlobni trak je dolg 10 metrov in ima 200 RGB LED žarnic.

LED trakovi svetlobni dekorativni - trak 10M - TWINKLY DOTS (200 kos luči)

LED svetlobni trak 3m

Svetlobni trak je sestavljen iz 200 kosov LED luči, primernih za vsako dekoracijo. The   RGB dioda pomeni, da lahko LED luči ustvarijo RGB svetlobni odtenek 16 milijonov barv . Intenzivnost svetlobe in natančno barvo lahko prilagodite na barvni lestvici. Ta posebna izdaja vključuje integracijo pametnega doma z Google Assistantom in Amazon Alexa.

Čudovita svetlobna dekoracija - nastavite svoje barve, animacije in LED motive skupaj za več LED naprav

usb svetleče luči

Vašo dekoracijo lahko ustvarite iz več naprav in različnih oblik . Želite imeti svetlobno verižico na steni, barvni okvir in LED iskrico na oknih ter veliko božično drevo sredi sobe? Ni problem! Ustvarite svojo sceno in jo hkrati nadzorujte s skupno temo osvetlitve.

programabilne LED luči

Prefinjena mobilna aplikacija združi vaš pametni telefon z napravo in jo lahko takoj upravljate. Aplikacija sama preslika razporeditev luči in nato lahko enostavno nastavite drugo barvo za vsako žarnico ali skupino žarnic posebej. Upravljanje je zelo preprosto, hitro in intuitivno . V aplikaciji lahko izbirate med privzetimi vzorci, prenesete nove vzorce iz interneta iz spletne galerije ali ustvarite svoje teme in jih shranite.

Univerzalni LED svetlobni ornament, nadzorovan preko mobilne aplikacije za Android in iOS

mobilna aplikacija Twinkly

Nadzirate lahko tudi intenzivnost svetlobe, hitrost spreminjanja, barvo, odtenek, svetlost, vrtenje, mešanje in drugo. Funkcija časovnika vam omogoča, da nastavite luč, da se samodejno vklopi in izklopi v skladu s časovnim razporedom. Funkcija seznama predvajanja vam omogoča, da nastavite različne vrste tem v kronološkem vrstnem redu in jih samodejno spremenite glede na nastavitve

utripajoča aplikacijanadzor luči preko mobilnega telefonawifi led trak

Z dodatno USB napravo MUSIC DONGLE se bo vaš svetlobni ornament odzval na glasbo, ki se predvaja v prostoru, svetloba se bo spremenila in preklopila na ritem glasbe v skladu z nastavljenimi parametri. Na voljo so številni vzorci in teme za izbiro "prikaza z glasbo", ki jih je mogoče urediti in nastaviti tako, da ustrezajo vašim potrebam. Menjava luči v ritmu glasbe, saj grafični izenačevalnik zapleše takoj na vsaki zabavi. USB naprava GLASBA je dodaten izdelek, potrebno ga je kupiti v naši e-trgovini.

utripajoča glasba

Lastnosti:

plus 200 LED diod
plus Nadzor preko mobilne aplikacije
plus Povezava Wi-Fi in Bluetooth
plus RGB svetloba - lestvica 16 mil. barve
plus Univerzalna uporaba
plus Dolžina 10 metrov


Specifikacija:

Model: TWD200STP-TEU
Število diod: 200
Odpornost: IP44
Povezava: Wi-Fi, Bluetooth
Dolžina osvetljenega dela: 10 metrov
Vrsta LED: RGB
Kabel: prozoren
Vhodna napetost: 240V
Življenjska doba žarnice: več kot 30.000 ur


Vsebina paketa:

1x LED svetlobni trak 10 metrov z 200 diodami
1x adapter
1x priročnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (1)

97%
97%
Julls

Svetilka za hišo

Nadzor preko telefona
Visokokakovostna obdelava, brez kitajskega
Cena

Obožujem božič. Vedno se veselim dekoracije, ki jo naredimo skupaj z otroki, to jim je v veliko veselje. Letos je naša hiša še lepše zasvetila zahvaljujoč lučkam Twinkly, ki jih lahko upravljamo preko mobilne aplikacije in nastavimo barvo in temo po želji. Otroci so jih bili res veseli. 😊

Prevedeno iz: sk