Pametno LED božično drevo 3M - Twinkly Light Tree - 500 kosov RGB + W + BT + Wi-Fi

Koda: 78-029
319,00 € Cena brez DDV: 265,83 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Pametno LED božično drevo 3M - Twinkly Light Tree - 500 kosov RGB + W + BT + Wi-Fi. Mobilno krmiljenje - luči, ki vam bodo všeč.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Pametno LED božično drevo 3M - Twinkly Light Tree - 500 kosov RGB + W + BT + Wi-Fi. Mobilni nadzor - luči, ki vam bodo všeč. Te revolucionarne LED drevesne luči prinašajo v naše domove edinstvene svetlobne okraske z najnovejšo tehnologijo. LED drevo - luči nadzorujemo prek mobilne aplikacije, ki je združljiva s sistemoma Android in iOS . LED drevo je sestavljeno iz sredinske palice, ki je visoka 3 metre, in 500 LED barvnih RGB + W diod, raztegnjenih od zgoraj navzdol, premer spodnjega kroga je 1,5 metra, barva kabla je črna.

vodeno drevo

Naprave med seboj komunicirajo brezžično prek omrežij Wi-Fi in Bluetooth . Naenkrat lahko seznanite in nadzorujete 10 svetlobnih naprav Twinkly ali 4000 LED z enakim prikazovalnim motivom in vzorcem. Ustvarite lahko svoje neverjetne animacije, ki bodo zapolnile in polepšale celotno sobo ali zunanjost. Luči so zasnovane za notranjo in zunanjo uporabo - zaščita IP44 .

utripajoče svetlo drevo

Drevo z lučmi - pametno LED božično drevo TWINKLY - 500 kosov

pametno utripajoče božično drevo

V RGB + W dioda pomeni, da lahko LED luči naredijo RGB svetlobo senco 16 milijonov barv + W bela. Iz barvne lestvice lahko prilagodite jakost svetlobe in natančno barvo. Ta posebna izdaja vključuje pametno integracijo doma z Google Assistantom in Amazon Alexa.

Vaš okras lahko ustvarite iz več naprav in različnih oblik . Ali želite na steni lahko verigo, barven okvir na oknih in veliko božično drevo sredi sobe? Ni problem! Ustvarite svojo sceno in jo hkrati nadzorujte s skupno temo osvetlitve.

božične pametne žarnice

LED lučke - božično drevo, ki ga upravlja mobilna aplikacija za Android in iOS

Prefinjena mobilna aplikacija pametni telefon poveže z napravo in jo lahko takoj nadzirate. Aplikacija sama preslika postavitev luči in nato lahko enostavno nastavite drugačno barvo za vsako žarnico ali skupino žarnic posebej. Nadzor je zelo preprost, hiter in intuitiven . V aplikaciji lahko izbirate med privzetimi vzorci, iz spletne galerije prenesete nove vzorce iz interneta ali ustvarite svoje teme in jih shranite.

twinkly mobilna aplikacija

Nadzirate lahko tudi jakost svetlobe, hitrost sprememb, barvo, odtenek, svetlost, vrtenje, mešanje in še več. Funkcija timer omogoča nastavitev luč za vklop in izklop samodejno v skladu s terminskim planom. Funkcija seznama predvajanja vam omogoča, da v kronološkem vrstnem redu nastavite različne vrste tem in jih samodejno spremenite glede na nastavitve

utripajoča aplikacijanadzor luči preko mobilnega telefonaLED drevo nadzor

Hitra namestitev in enostavno upravljanje zahvaljujoč prefinjeni mobilni aplikaciji Twinkly

nadzor drevesa prek mobilne aplikacije

Z dodatno USB napravo MUSIC DONGLE se božično drevo odzove na glasbo, ki se predvaja v sobi, svetloba se bo spremenila in preklopila v ritem glasbe v skladu z nastavljenimi parametri. Na voljo je več vzorcev in tem za izbiro možnosti "prikaz po glasbi", ki jih lahko uredite in nastavite tako, da ustrezajo vašim potrebam. Spreminjanje luči v ritmu glasbe, saj grafični izenačevalnik zapleše takoj na vsaki zabavi. USB naprava MUSIC je dodaten izdelek, zato jo je treba kupiti v naši e-trgovini.

utripajoča glasba

Edinstvena LED dioda z novo 4-kanalno arhitekturo, ki ima vse svetle mavrične barve in popolno čisto belo barvo

led svetlobni trakrgb + w vodilled žarnice, ki jih nadzoruje wifi

Lastnosti:

plus 500 LED
plus Nadzor prek mobilne aplikacije
plus Povezava Wi-Fi in Bluetooth
plus RGB + W luč
plus Višina 3 metre
plus Zaščita IP44


Specifikacija:

Model: TWP500SPP-BEU
Višina drevesa: 3 metre
Število diod: 500
Odpornost: IP44
Premer diode: 5 mm
Povezava: Wi-Fi, Bluetooth
Tip LED: RGB + W razpršen, mat
Kabel: črn
Vhodna napetost: 240V
Izhodna napetost: 24V / 1,5A
Življenjska doba žarnice: več kot 30 000 ur


Vsebina paketa:

1x LED drevo s 500 diodami + krmilnik
1x adapter
1x ročno

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene