Predprižgane lučke za božično drevesce - LED svetleče vrvice - 100 kosov (20 m) RGB + BT + Wi-Fi

Koda: 78-074
89,00 € Cena brez DDV: 74,17 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Verižica za vnaprej prižgane božične lučke – Unikatne LED svetleče vrvice – 100 kosov (20 m) RGB + Bluetooth + Wi-Fi z zaščito IP44.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Zakaj smo najboljši?

Več kot 35.000 YT naročniki Več kot 1000 YT video ocene 10 milijonov pogledi
Strokovno svetovanje
Vodja na trgu že 12 let
Vsi izdelki testiramo

Opis izdelka

Predprižgane lučke za božično drevesce - LED svetleče vrvice - 100 kosov (20m) RGB + Bluetooth + Wi-Fi. Pametne božične lučke - lučke, v katere se boste zaljubili. Te revolucionarne LED luči za drevesa prinašajo edinstveno svetlobno dekoracijo v naše domove z uporabo najnovejše tehnologije. LED drevesne luči se upravljajo prek mobilne aplikacije , ki je združljiva z Android in iOS .

Naprave med seboj komunicirajo brezžično prek Wi-Fi in Bluetooth . Lahko združite in upravljate 10 svetlobnih naprav Twinkly naenkrat ali 4000 LED diod z istim svetlobnim motivom in vzorcem. Ustvarite lahko svoje neverjetne animacije, ki bodo napolnile in popestrile celotno sobo. Luči so namenjene za notranjo in zunanjo uporabo - zaščita IP44 . Ta velikost - 100 luči je primerna za drevesa do višine 120 cm.

Lučke za božič - LED pametne lučke TWINKLY - 100kos

utripajoče LED luči za drevesa

LED božično drevo - TWINKLY lučke - 100 kos

utripajoča drevesna razsvetljavautripajoče lučke za božično drevo

Božične lučke Twinkly Strings so sestavljene iz 100 kosov LED lučk, primernih za okrasitev božičnega drevesa. LED dioda se nahaja na vsakih 8 cm na kablih, ki so črno-zelena - da se zlijejo z drevesom. RGB + W pomeni, da lahko LED luči ustvarijo RGB svetlobni odtenek 16 milijonov barv . Intenzivnost svetlobe in natančno barvo lahko prilagodite na barvni lestvici. Ta posebna izdaja vključuje integracijo pametnega doma z Google Assistantom in Amazon Alexa.

Vašo dekoracijo lahko ustvarite iz več naprav in različnih oblik . Si želite svetlobno verižico na steni, barvni okvir na oknih in veliko božično drevo sredi sobe? Ni problem! Ustvarite svojo sceno in jo hkrati nadzorujte s skupno temo osvetlitve.

božične pametne žarnice

LED lučke za božično drevo, nadzorovane preko mobilne aplikacije za Android in iOS

Prefinjena mobilna aplikacija združi vaš pametni telefon z napravo in jo lahko takoj upravljate. Aplikacija sama preslika razporeditev luči in nato lahko enostavno nastavite drugo barvo za vsako žarnico ali skupino žarnic posebej. Upravljanje je zelo preprosto, hitro in intuitivno . V aplikaciji lahko izbirate med privzetimi vzorci, prenesete nove vzorce iz interneta iz spletne galerije ali ustvarite svoje teme in jih shranite.

mobilna aplikacija Twinkly

Nadzirate lahko tudi intenzivnost svetlobe, hitrost spreminjanja, barvo, odtenek, svetlost, vrtenje, mešanje in drugo. Funkcija časovnika vam omogoča, da nastavite luč, da se samodejno vklopi in izklopi v skladu s časovnim razporedom. Funkcija seznama predvajanja vam omogoča, da nastavite različne vrste tem v kronološkem vrstnem redu in jih samodejno spremenite glede na nastavitve.

utripajoča aplikacijanadzor luči preko mobilnega telefonanajlepše božično drevowifi led trak

Z dodatno USB napravo MUSIC DONGLE se bo vaše božično drevo odzvalo na glasbo, ki se predvaja v prostoru, svetloba se bo spremenila in preklopila na ritem glasbe , v skladu z nastavljenimi parametri. Na voljo so številni vzorci in teme za izbiro "prikaza z glasbo", ki jih je mogoče urediti in nastaviti tako, da ustrezajo vašim potrebam. Z GLASBO lahko uživate tudi v video igrah, doživite novo dimenzijo pri igranju iger! Menjava luči v ritmu glasbe, saj grafični izenačevalnik zapleše takoj na vsaki zabavi. USB naprava GLASBA je dodaten izdelek, potrebno ga je kupiti v naši e-trgovini.

utripajoča glasba

Edinstvena LED, ki ima vse svetle mavrične barve

led svetlobni trakwifi led luči

Lastnosti:

plus 100 LED diod
plus Nadzor preko mobilne aplikacije
plus Povezava Wi-Fi in Bluetooth
plus RGB svetle barve
plus Zaščita IP44


Specifikacija:

Število diod: 100
Odpornost: IP44
Premer diode: 4,3 mm
Povezava: Wi-Fi, Bluetooth
Razdalja med svetlobo: 8 cm
Tip LED: RGB razpršen ploski
Kabel: črno-zelen
Vhodna napetost: 240V
Izhodna napetost: 24V / 1,5A
Življenjska doba žarnice: več kot 30.000 ur


Vsebina paketa:

1x LED žarnice za božično drevesce s 100 diodami + krmilnik
1x adapter
1x priročnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene