RGB kvadratna luč Smart 7x (20x20 cm) - LED svetleči kvadratki RGB + BT + WiFi

Koda: 78-081
239,00 € 159,00 € Cena brez DDV: 132,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

RGB kvadratna svetilka Smart za steno 7x (20x20cm) 8x8 = 64 slikovnih pik - LED svetleči kvadratki + Bluetooth + WiFi z upravljanjem prek APP.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

RGB kvadratna luč Smart za steno 7x (20x20cm) 8x8 = 64 slikovnih pik - LED Twinkly Squares + Bluetooth + WiFi z upravljanjem preko APP. Ta revolucionarna LED svetlobna veriga prinaša edinstveno svetlobno dekoracijo v naše domove z uporabo najnovejše tehnologije. Upravljanje luči poteka prek mobilne aplikacije , ki je združljiva z Android, iOS . Ta paket vsebuje krmilnik - Wi-Fi/Bluetooth povezavo in krmiljenje ter 7 svetlobnih kvadratov, vsak meri 20x20cm. Na vsakem kvadratu je 64 LED luči velikosti 8x8 slikovnih pik. Nastavljive RGB luči II. generacija Twinkly Squares.

Edinstvena LED svetilka kvadratna za stensko barvo RGB - LED Twinkly kvadrati 7x 64 kosov LED

utripajoči kvadratki, ki jih je mogoče programirati

Naprave med seboj komunicirajo brezžično prek Wi-Fi in Bluetooth . Lahko združite in upravljate 10 svetlobnih naprav Twinkly naenkrat ali 4000 LED diod z istim svetlobnim motivom in vzorcem. Ustvarite lahko svoje neverjetne animacije, ki bodo napolnile in popestrile celotno sobo. Trak je zasnovan za uporabo v zaprtih prostorih - zaščita IP20 .

LED svetlobni dekorativni kvadratki - TWINKLY SQUARES (64 kosov luči na enem kvadratu)

žareči kvadrat na steni

Svetlobni trak je sestavljen iz 64 kosov LED luči, primernih za vsako dekoracijo. RGB dioda pomeni, da lahko LED luči ustvarijo RGB svetlobni odtenek 16 milijonov barv . Intenzivnost svetlobe in natančno barvo lahko prilagodite na barvni lestvici. Ta posebna izdaja vključuje integracijo pametnega doma z Google Assistantom in Amazon Alexa.

Čudovita svetlobna dekoracija - nastavite svoje barve, animacije in motive LED luči skupaj za več LED naprav

led svetleči kvadrat

Vašo dekoracijo lahko ustvarite iz več naprav in različnih oblik . Želite imeti svetlobno verižico na steni, barvni okvir in LED iskrico na oknih ter veliko božično drevo sredi sobe? Ni problem! Ustvarite svojo sceno in jo hkrati nadzorujte s skupno temo osvetlitve.

LED svetlobna stenska dekoracija

Prefinjena mobilna aplikacija združi vaš pametni telefon z napravo in jo lahko takoj upravljate. Aplikacija sama preslika razporeditev luči in nato lahko enostavno nastavite drugo barvo za vsako žarnico ali skupino žarnic posebej. Upravljanje je zelo preprosto, hitro in intuitivno . V aplikaciji lahko izbirate med privzetimi vzorci, prenesete nove vzorce iz interneta iz spletne galerije ali ustvarite svoje teme in jih shranite.

LED pametni kvadrat na steni sije

Univerzalni LED svetlobni ornament, nadzorovan preko mobilne aplikacije za Android in iOS

mobilna aplikacija Twinkly

Nadzirate lahko tudi intenzivnost svetlobe, hitrost spreminjanja, barvo, odtenek, svetlost, vrtenje, mešanje in drugo. Funkcija časovnika vam omogoča, da nastavite luč, da se samodejno vklopi in izklopi v skladu s časovnim razporedom. Funkcija seznama predvajanja vam omogoča, da nastavite različne vrste tem v kronološkem vrstnem redu in jih samodejno spremenite glede na nastavitve

svetleča aplikacijanadzor luči preko mobilnega telefonawifi led trak

Z izbirno USB napravo MUSIC DONGLE se bo vaše božično drevo odzvalo na glasbo, ki se predvaja v prostoru, svetloba se bo spremenila in preklopila na ritem glasbe v skladu z nastavljenimi parametri. Na voljo so številni vzorci in teme za izbiro "prikaza z glasbo", ki jih je mogoče urediti in nastaviti tako, da ustrezajo vašim potrebam. Menjava luči v ritmu glasbe, saj grafični izenačevalnik zapleše takoj na vsaki zabavi. USB naprava GLASBA je dodaten izdelek, potrebno ga je kupiti v naši e-trgovini.

utripajoča glasba

Lastnosti:

plus 64 LED diod na enem kvadratu
plus Nadzor preko mobilne aplikacije
plus Povezava Wi-Fi in Bluetooth
plus RGB svetloba - lestvica 16 mil. barve
plus Univerzalna uporaba
plus 7 LED kvadratov v paketu


Specifikacija:

Model: TWQ064STW-07-BEU
Število diod: 64 na kvadrat
Trajnost: IP20
Povezava: Wi-Fi, Bluetooth
Dimenzije osvetljenega dela: 20x20cm
Vrsta LED: RGB
Življenjska doba žarnice: več kot 30.000 ur


Vsebina paketa:

7x LED svetlobni kvadrat s 64 diodami
1x priročnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene