Tekstilna maska za obraz 100% bombaž - vzorec Cat

Koda: 75-007
U$9.90 U$4.40 Cena brez DDV: U$3.67
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

Tekstilna maska za obraz 100% bombaž - vzorec Cat. Elegantna maska z mačjim vzorcem ponuja vsestransko uporabo za tiste, ki potrebujejo povečano zaščito.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Tekstilna maska za obraz 100% bombaž - vzorec Cat. Elegantna maska z mačjim vzorcem ponuja vsestransko uporabo tistim, ki potrebujejo povečano zaščito zase, družinske člane ali prijatelje. Ščiti pred prahom, zato je primeren za aktivnosti na prostem, lovi majhne delce v zraku in je zato primerna preventiva v sezonah gripe (kot zaščitna maska). Kako boste to uporabljali, je odvisno od vas. V naši e-trgovini boste našli barvite maske, ki niso samo učinkovite in zaščitne, ampak tudi videti kul in stilsko. Barvna maska z vzorcem je narejena iz 100% bombaža, kar omogoča bolj učinkovito lovljenje umazanije in onesnaževal kot drugi materiali, ki se uporabljajo pri izdelavi mask za obraz. Tekstilne maske za obraz, ki so naprodaj na spletu na zalogi - v naši e-trgovini lahko kupite najboljšo zaščito dihal.

Ušesni pasovi so mehki in elastični - maska je primerna za vse vrste obrazov tako za moške kot ženske

Tekstilna maska za obraz 100% bombažna mačka

Pomembno je, da se zaščitimo in poskrbimo za varnost svoje okolice. Maska za obraz je najbolj razširjeno in učinkovito sredstvo, ki se uporablja ne le v virusnih ali bakterijskih sezonah (na primer COVID 19 - Corona) , temveč tudi pri delu v prašnih okoljih ali pri športnih aktivnostih na prostem - kjer deluje kot zaščitna maska za prah (kolesarjenje oz. rolkanje, smučanje). Ker je izdelan iz bombaža, lahko skozi njega razmeroma enostavno dihate in zagotavlja nekaj udobja.

Bombažna maska za obraz z vzorcem vas bo zaščitila pred:

bombažna maska za obraz mačka

Specifikacije:

Velikost: 20x12,5 cm
Material: 100% bombaž

Vsebina paketa:

1x vzorec zaščitne maske Kat

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (9)

98%