Reverse DVR monitor 7 "LCD + snemanje iz 4 kamer do 128GB SDXC kartice

Koda: 15-037
U$163.90 Cena brez DDV: U$136.58
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

Reverse DVR monitor 7 "LCD + snemanje s 4 kamer na pomnilniško kartico z zmogljivostjo do 128 GB SDXC blagovne znamke PROFIO ELECTRONICS.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Reverzni DVR monitor 7 "LCD + snemanje s 4 kamer na pomnilniško kartico z zmogljivostjo do 128 GB SDXC blagovne znamke PROFIO ELECTRONICS. Parkirni monitor pripada že drugi generaciji DVR, izdelani za snemanje pri parkiranju ali premikanju velikih avtomobilov, kombijev, minibusov , avtobus, tovornjak, kmetijska in gradbena mehanizacija.To je idealna rešitev, kjerkoli potrebujete pregled nad tem, kaj se dogaja okoli vas, pa tudi, da imate ustrezen zapis o teh dejavnostih. ima širok spekter uporabe na različnih področjih. slika iz vsake kamere je zabeležena v ločljivosti 640x480 pri hitrosti od 30 slik na SDXC kartico do največ 128 GB. posnamete lahko več kot 200 ur (8 dni) na eno kamero ali 50 ur na 4 kamere na kartici 128 GB.

LCD monitor DVR opravlja funkcijo črne škatle, kar je idealno za spremljanje dela kmetijskih in gradbenih strojev. Monitor DVR se lahko uporablja tudi v avtobusnem prevozu, kjer si lahko ogledate ne samo gibanje avtobusa, temveč tudi zapis z notranje strani, na primer za spremljanje potnikov ali odpiranje vrat pri vkrcanju na avtobus ali iz njega. Monitor je opremljen z nastavljivim nosilcem, ki ga je mogoče pritrditi na potreben prostor. Vključuje tudi senčnik, ki zagotavlja jasno sliko in brez bleščanja.

Možnost prikaza na monitorju vseh 4 kamer hkrati v različnih kombinacijah

DVR monitor obrne 128 GB

Na monitor lahko priključite do 4 fotoaparate , ki jih lahko po želji izberete iz našega menija in jih priključite na monitor preko 10, 15 ali 20-metrskih 4-polnih kablov. 4-polni priključek, ki povezuje fotoaparat s kablom, je vodotesen, fotoaparat pa je odporen na prah in je odporen na poškodbe. Namestitev je preprosta. Napajalni kabli se nahajajo neposredno na monitorju, posamezne kamere pa se napajajo preko 4-polnega kabla neposredno iz monitorja, zato ni potrebno priključiti vsakega fotoaparata na napajanje. Monitor vključuje tudi 4 povezovalne kable za priključitev ene kamere na žaromete za vzvratno vožnjo. Ko ste obrnjeni, bo izbrana kamera samodejno prikazana na monitorju.

monitor za vzvratno nastavitev za 4 kamere in 128 GB DVR

V primeru, da morate monitor namestiti drugače kot pri nosilcu (kar je vključeno v paket), lahko v naši ponudbi najdete še tri vrste stojal, ki vam omogočajo, da monitor namestite na vetrobransko steklo ali kjer je potrebno. V primeru, da morate kamero namestiti na priklopnik, ki ga lahko odstranite iz avtomobila ali tovornjaka, lahko v naši e-trgovini kupite priključni kabel vzvratne kamere za prikolice in polpriklopnike. To zagotavlja enostavno odklop sistema za vzvratno vožnjo in ponovno priključitev.

7-palčni DVR za 4 kamere in 128GB SDXC kartico

PLUS Snemanje funkcij DVR s kamer
plus Snemanje kartice SDXC do 128 GB
plus Priključite lahko do 4 vzvratne kamere
plus Možnost prikaza na monitorju vseh 4 kamer hkrati v različnih kombinacijah
plus Snemanje z ločljivostjo 640x480 pri 60 posnetkih na sekundo
plus Ločljivost zaslona 1024x600px

Spremljajte tehnične specifikacije:

7-palčni digitalni TFT LCD z ločljivostjo 16: 9
Sistem: PAL / NTSC
Razmerje: 16: 9
Ločljivost monitorja: 800x480
Vhodi: 4x vhod za vzvratno kamero
DVR video snemanje: snemanje iz 4 kanalov
Format videa: AVI
Video ločljivost: 640x480
Razmerje okvirja: 30 fps
Podpora za kartice microSD: do maks. 128 GB
Nastavljiva: svetlost, kontrast, barva
Napajanje: DC 12V-24V
Poraba energije: 5W
Delovna temperatura: -10 ° C do 60 ° C
Temperatura skladiščenja: -20 ° C do 70 ° C
Dimenzije: 187x135x70 mm

Vsebina paketa:

1x 7 "LCD zaslon
1x daljinski upravljalnik
1x senčnik
1x nosilec za monitor
1x napajalni kabel
1x Manual

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene