Usnjena preproga za mizo - Luxury SET 11 kosov za podlogo za mizo (rjavi les + usnje)

Koda: 96-012
329,00 € Cena brez DDV: 274,17 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Usnjena preproga za mizo - Luksuzni SET 11 kosov za podlogo za mizo iz rjavega lesa in belega umetnega usnja, 100% ročno izdelana.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Usnjena preproga za mizo - Luksuzni SET 11 kosov za podlogo za mizo iz rjavega lesa in belega umetnega usnja, 100% ročno izdelana. Ta edinstven visokokakovostni namizni komplet bo vašo pisarno naredil povsem drugačno. Maksimalen reprezentativen značaj zagotavlja uporaba najkakovostnejših materialov - usnja in lesa. Vsi izdelki v tej kategoriji so izdelani iz kakovostnega lesa in prvovrstnega 100% sintetičnega usnja, vsi ročno izdelani ter pošteno šivani in predelani v proizvodnji HAND MADE . Edinstven dizajn rdečega usnja je videti izjemno elegantno in plemenito - luksuzen dodatek za pisarno ali študijo. Usnjeni SET je sestavljen iz 11 kosov pisarniškega materiala: delovna preproga s prostorom za skrivanje dokumentov, držalo za pisalo, držalo za papir za papir, stojalo za koledar, stojalo za vizitke in sponke, usnjen okvir za fotografije, blazinica za pijačo, dvojni pladenj za dokumente , imenska tablica in komplet zlatih peres - kemična svinčnik in nalivno pero.

Delovna preproga je zasnovana tako, da ima vedno pomembne dokumente pri roki in ne na dosegu radovednih oči okoli vas. Zahvaljujoč skritemu mestu vam omogoča, da pomembne dokumente varno skrijete. Pod pokrovom je prostor, kamor lahko enostavno shranite pomembne dokumente. Razkošje   usnjena podloga za mizo (preproga) - unikatni pisarniški dodatki. Pisalne preproge ali pogrinjki iz umetnega usnja.

Razkošna pisarniška oprema za vsakega vodjo

usnjeni in leseni pisarniški pripomočki

Podstavek za mizo iz belega usnja in rjavega lesa z zlato napisno ploščico + zlati pisali - pisalo SET je sestavljeno iz nalivnega in kemičnega svinčnika. Ta komplet pisala vam omogoča, da različne pisala uporabljate za različne namene pisanja. Kemični svinčnik lahko uporabite za običajno pisanje, nalivno pero pa za podpisovanje pogodb in drugih pomembnih dokumentov. Celoten komplet izgleda luksuzno in elegantno, zahvaljujoč uporabi prvovrstnih materialov v proizvodnji. Ta okrasna miza vam bo po potrebi omogočila dostop do pisala. Nič več iskanja pisala na mizi ali v predalu.

stojalo za zlato pero

Razkošen dvojni pladenj za dokumente in papir iz usnja in lesa. Karoserija je v celoti izdelana iz usnja, notranjost je obložena z bež semišem. Ta namizni pribor je eden naših najboljših pomočnikov med delom v pisarni. Kot rezultat našega dela vsak dan prejmemo in ustvarimo veliko prispevkov. Toda kam jih postaviti? Potrebujemo prostor, kamor jih lahko postavimo, da jih bomo lahko razvrstili pozneje. Naš pladenj za dokumente vam bo zagotovo pomagal!

luksuzni pisarniški organizator

ročno izdelano usnje

100% ročno izdelano, les in 100% sintetično usnje - to je idealno darilo za vse, ki cenijo kakovosten izdelek

O usnju: za izdelavo naših izdelkov se uporablja samo 100% umetno usnje prvovrstne (ekskluzivne) kakovosti. Proizvodnja takih izdelkov je izključno ročno izdelana .

Podpiramo prodajo izdelkov (Animal Friendly), ki niso povzročili nobene krutosti nad živalmi. Materiali, iz katerih so izdelani luksuzni pisarniški kompleti, so naravni ali sintetični. Usnje, ki se uporablja za izdelavo pisarniških kompletov in dodatkov, je 100% umetno usnje (Exclusive) in je videti tako razkošno kot originalno živalsko usnje, pri čemer nobena žival ni bila poškodovana.

ročna obdelava lesa

Lastnosti:

plus Kakovosten in eleganten izdelek - izdelan v Turčiji
plus Iz umetnega usnja in lesa
plus 100% ROČNO IZDELANO
plus Razkošen dizajn: belo usnje in rjav les
plus 11 kosov pisarniškega pribora
plus 100% reciklirano + ECO prijazno

Specifikacija:

Mere: 58x39x1 cm
Material: usnje, les, kovina
Barva usnja: bela
Barva lesa: rjava
Barva kovinskega dodatka: zlata

Vsebina paketa:

1x delovna preproga s prostorom za skrivanje dokumentov
1x stojalo za pisala
1x držalo za papir za note
1x držalo za koledar
1x stojalo za vizitke in sponke
1x usnjen fotookvir
1x pijača
1x pladenj za dokumente
1x imenska nalepka (brez imena) in komplet zlatih pisalov s podstavkom: kemična svinčnik in nalivno pero

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (1)

98%
98%
Emanuel Piecnicz

Beli pisarniški set

Obravnavati
Dostava
Oblikovanje

Nikjer nisem našel česa podobnega v belem usnju. Komplet izgleda odlično - popolnoma se prilega moji pisarni. Vsak poslovni partner ali stranka ga pohvali.

Prevedeno iz: sk