Najboljše maske in kostumi za noč čarovnic za karneval: TOP #13 nasvetov

Najboljše maske in kostumi za noč čarovnic za karneval: TOP #13 nasvetov (idej) ne samo za otroke (otroke), ampak predvsem za odrasle. Strašljivi kostumi, duhovi, pošasti, junaki in tako.. 31. oktober je čas za vse duhove in pošasti, maske in kostume, saj je to noč čarovnic. Pa si nadenimo kakšen strašljiv pustni kostum ali masko in zakaj ne bi zavpila huuuuuu...in nas je malo strah :)

V zgodovini pravijo, da se na prvi dan novembra pojavijo duše mrtvih, ki skušajo obvladati vsa živa bitja in priti v človeško telo. In tako so ljudje poklicali pomoč, da bi se zaščitili pred temi duhovi - razsvetlite dan na noč čarovnic . Najprej v obliki sveč, luči ali ognja do sveče v izrezljanih bučah v obliki obraza, ta običaj pa se je ohranil vse do danes.

maske in kostumi za noč čarovnic

Do nedavnega ta praznik pri nas ni bil tako razširjen, splošno znano je, da je noč čarovnic najbolj tradicionalna v ZDA, kjer ta praznik praznujejo že od 19. stoletja. Ljudje, predvsem otroci in mladina, se ob noči čarovnic oblečejo v različne pustne kostume in strašne maske , poslikani obrazi pa so tudi znak, da naj bi odganjali zle duhove in zle sile. Ta praznik je danes predvsem čas zabave in adrenalinske dogodivščine, pritegne pa predvsem otroke, ki izdelujejo ali nosijo otroške pustne maske in od vrat do vrat strašijo prebivalce hiš in stanovanj ter jih obdarujejo. s sladkarijami ali sadjem, predvsem v Ameriki, Avstraliji in drugih državah.

pustni kostumi in maske za noč čarovnic

Noč čarovnic pri nas sicer ni tako pogosta kot v Ameriki, a s časom se tudi pri nas začenjajo odvijati razne zabave za noč čarovnic, strašljive zabave, karnevali v maskah ali diskoteke za noč čarovnic , kjer lahko doživite skrivnostno čarobnost neznane maske na zabava za noč čarovnic, ki prinaša veliko zabave in dogodivščin. Nekateri so noč čarovnic že doživeli kot še en praznik, podoben veliki noči ali božiču, zato svoje domove okrasijo z bučami ali okraski v srhljivem slogu noči čarovnic in si privoščijo lep večer pred televizijo, ko gledajo duhca ali grozljivko.

A tisti, ki se res radi prestrašijo in noči čarovnic ne zapustijo kar tako, komaj čakajo vse leto, da si nadenejo pustni kostum ali strašno masko . In kako čarobna je strašna noč čarovnic , saj tudi otroci v šoli že nestrpno pričakujejo, kdaj si bodo lahko za otroški karneval nadeli maske, kot so čarovnica, hudič, okostnjak, smrt, čarovnik, pošast ali bitje, spiderman. , superman, Harry Potter, princesa, bojevnik, kakšna žival ali drugi pustni kostumi za otroke .

Noč čarovnic ni v tem, kako prestrašiti otroke ali odrasle, gre predvsem za zabavo, adrenalin in avanturo, da s svojo masko ali kostumom povzročiš malo strahu in občutek prijetnega strahu :)

Odrasli in mladi komaj čakajo na zabavo ali diskoteko za noč čarovnic, ko z navdušenjem izbirajo pustne maske , kot so krvoločne živali, volkodlaki ali nesmrtni vampirji, ali maske za noč čarovnic , kot so strašni in morbidni zombi ali trupel, mumija in druge maske za noč čarovnic . In seveda ni nujno, da so vsi kostumi za otroke strašni, grdi in strašno strašni. Preprosto izberite nestrašljivo masko za noč čarovnic, kot je Spiderman, Ironman, mumija, Ironman ali terminator, kiklop, kostum za klovna ali samo nosite strašljive dodatke, kot so kravata ali rokavice.


In kje lahko najdete te kostume za noč čarovnic, strašne maske ali karnevalske kostume ? Naša spletna trgovina Cool-mania ima pripravljeno pestro izbiro mask in kostumov za ta praznik noč čarovnic, le potopite se v našo ponudbo in se zabavajte ali prestrašite ob izbiri prave maske. In tukaj smo, za vas smo pripravili nekaj naših nasvetov za pustne maske in kostume za noč čarovnic , zelo veseli pa bomo, če bodo naši kostumi in maske za noč čarovnic poskrbeli za popolno zabavo in prijetno strašljivo noč :)

#14 Grinch (zeleni škratek) obrazna maska z rokavicami

pustni kostum obrazna maska najboljši kostumi grinch

Grinch (zeleni škratek) obrazna maska z rokavicami - za otroke in odrasle za noč čarovnic ali karneval. Grinch kostum (maska) iz 100% naravnega lateksa, ki je okolju prijazen in nestrupen. Gledanje in dihanje skozi usta in nos maske je udobno in zračno. Maska iz lateksa v obliki Grincha je zato naravnost idealna in izvirna izbira za noč čarovnic, karneval, maskenbal, razne zabave, rojstnodnevne zabave ipd. Naše Grinch maske najbolj izstopajo na noč čarovnic, karnevalu, diskoteki, v klubu, na zabavi ali festivalu, so prava naložba za vas, če želite narediti vtis in predvsem biti kul.

#13 LED, občutljiva na zvok   Maska podzemlja

maska za zobe maska za noč čarovnic strašne maske

Kdor je gledal film Underworld, se bo vprašal, zakaj ima ta maska za noč čarovnic toliko zob! Na srečo je ta maska neškodljiva, vsekakor negrizka in celo nekoliko očarljiva, saj je zvočno občutljiva maska za obraz DJ-ja , ki utripa ob glasbi. Zato je nadvse primeren za zabavo za noč čarovnic, diskoteko ali karneval v maskah . In je zelo učinkovita, še posebej, ko začne utripati v popolni temi in takrat nam je že žal človeka, kaj bo poleg tebe s to masko :)

#12 LED Purge maske

maska za čiščenje noč čarovnic

Se želite zabavati na zabavi za noč čarovnic ali karnevalu v maskah , pa ne želite, da bi vas kdo prepoznal? Zato si nadeni PURGE masko in doživi vznemirljiv občutek, da si vsaj za nekaj časa nekdo drug. LED maska purge za noč čarovnic - univerzalna maska za vsakogar. LED maske s strašljivimi ali grozljivimi motivi v vsakem primeru pritegnejo pozornost dobesedno na prvi pogled. Konec koncev ne vidite vsak dan svetleče čistilne maske ali maske lobanje .

#11 LED svetleča kravata in LED metuljček

led kravate maske za noč čarovnic led neonska pentlja maska za noč čarovnic

Če ste nekoliko konservativni tip in ne hitite v drzne maske ali kostume, odpravljate pa se na zabavo ali diskoteko za noč čarovnic , si nadenite to LED kravato ali LED metuljčka in tako izpolnite pogoj vstopa v maski . Ali pa je s to svetlečo LED kravato in tem LED metuljčkom primeren način, da pridete na zabavo v duhu noči čarovnic ali karnevala v maskah in tako pridete v maski ali pa se preprosto umestite med druge v pustnih kostumih ali maskah.

#10 LED utripajoče rokavice - Skeleton

LED svetleče okostnjaške rokavice

Te rokavice v obliki okostnjaka z LED osvetlitvijo so popolne za zabavo za noč čarovnic , diskoteko ali karnevale v maskah. Seveda so primerne tudi kot izvirno darilo . Če želite biti kul in navdušiti ali če ste radi v središču pozornosti, bodo te LED rokavice zagotovo pritegnile veliko pozornosti in so najbolj učinkovite v temi, ravno v vzdušju noči čarovnic :).

#9 SPIDERMAN obrazna maska

spiderman maska za noč čarovnic

Ali želite biti super junak z neverjetno močjo , vzdržljivostjo in hitrostjo, predvsem pa kul in dobra oseba? Bodi torej SPIDERMAN! Ta maska Spiderman iz lateksa je zato popolnoma idealna in izvirna izbira za noč čarovnic, karneval, maskenbal, razne zabave, rojstnodnevne zabave.

#8 BATMAN - obrazna maska

maske za noč čarovnic v obliki batmana

In imamo še enega superjunaka iz stripov in iz filma - BATMANA , ki je znan po temni in skrivnostni osebnosti , ki se bori proti kriminalu v Gothamu. Batmanova maska vam omogoča, da se spremenite v to simbolično figuro in postanete varuh pravice na različnih kostumiranih dogodkih, kot so noč čarovnic, rave zabave ali maskenbal.

#7 Maska za obraz - JOKER

Maska v obliki noči čarovnic - JOKER

ChaoZZZZZ in nepredvidljivost , to sta glavni odliki ikoničnega lika, ki ga menda vsi poznajo tudi po njegovem izrazitem videzu, predvsem pa po širokem krvavem nasmehu, ki te ne spravi v smeh... Kdo je to? S tem tipom po imenu JOKER se je težko zapletati, ker nikoli ne veš, kaj namerava. Odlična maska za noč čarovnic za vsako zabavo, karneval, mačjo zabavo ali disko.

#6 JIGSAW maska za noč čarovnic

sestavljanka strašne maske za noč čarovnic

Tako boste s to masko zagotovo odlično predstavljali svet grozljivk. JIGSAW maska bo prinesla dozo teme in strahu ter bo vašemu Halloween liku dala srhljiv in skrivnosten videz. Jigsaw, znan tudi kot John Kramer, je izmišljen lik iz serije grozljivk Žaga, zagotovo sodi med priljubljene maske za noč čarovnic ali za zabave ali maske.

#5 Spiderman kostum

morph pustni kostum Spiderman

Niso pa vsi pustni kostumi ali maske za noč čarovnic morajo biti strašni in srhljivi. Kostum Spiderman je enako zanimiv in primeren tako za noč čarovnic kot za pusta . Konec koncev si menda skoraj vsak fant in celo moški želi postati strip ali pravi junak, ki se bori proti zlu, brani nedolžne in rešuje svet :)

#4 Kostum dinozavra za noč čarovnic

dinozaver kostum za noč čarovnic

Tako da tega kostuma res ne gre spregledati :) Kostum dinozaver - napihljiv dinozaver kostum do 2,2m - velikost XXL kot pustni kostum za moškega ali žensko (odrasle) za pusta ali noč čarovnic. Če boste ta kostum nosili v diskoteki ali se prodajali na ulici med praznikom noč čarovnic, ste lahko prepričani, da boste povzročili veliko hrupa in veliko zabave na kateri koli zabavi ali praznovanju.

#3 HORSE naglavna maska

Maska konjske glave za noč čarovnic
Ste jezni v šoli, v službi ali s partnerjem doma? Vsega tega je konec, daj si konjsko masko na glavo in si počeši popolno grivo. Ali čutiš, ja? Nič več stresa, vaše prsi se napihnejo, vaše srce močno bije - ni vam treba več skrbeti za človeške vsakdanje težave, saj ste konj in ste končno svobodni ! Naglavna maska HORSE za zabavo za noč čarovnic , diskoteko ali rojstnodnevno zabavo, povsod boste s to masko poskrbeli za smeh in zabavo.

#2 Kostum za noč čarovnic BANANA

kostum banana pustna maska
Če želite izgledati izvirno na maskenbalu ali se samo zabavati na rojstnodnevni zabavi s prijatelji, je ta kostum prava izbira. Če želite kupiti zabaven kostum, bo ta kostum BANANA pravi za vas! Kostum je primeren tako za moške kot za ženske. Pustni kostum kot nalašč za noč čarovnic ali katero koli drugo zabavo.

#1 Vampirski zobje - Drakula

vampirski zobje za zabavo za noč čarovnic zobki

Ko se bliža zabava za noč čarovnic , bodo ti vampirski zobje popoln dodatek k vampirskemu outfitu. Vampirski zobje za noč čarovnic, kot je Drakula, so strašljivi in popolni za vsako rave zabavo, noč čarovnic, maskenbal ali praznovanje. Nalepite si jih na lastne očesce, nanesite nekaj rdeče barve kot umetne krvi in učinek bo popolnoma prepričljiv in morda vam bo kdo dovolil ugriz :)