Dozator za kosmiče - Dvojni dozator za koruzne kosmiče 500g kosmičev (kosmiči + muesli)

Koda: 11-467
49,00 € 39,00 € Cena brez DDV: 32,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Dozator za kosmiče - Dvojni dozator za koruzne kosmiče 500g kosmičev (kosmiči + muesli)​. Dozator za koruzne kosmiče, ovsene kosmiče, kosmiče ali müslije.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Zakaj smo najboljši?

Več kot 35.000 YT naročniki Več kot 1000 YT video ocene 10 milijonov pogledi
Strokovno svetovanje
Vodja na trgu že 12 let
Vsi izdelki testiramo

Opis izdelka

Dozirnik za kosmiče - Dvojni dozirnik za koruzne kosmiče 500 g žit (kosmiči + muesli)​. Dozator za koruzne kosmiče, ovsene kosmiče, kosmiče ali müslije ohranja suho hrano svežo in lahko dostopno. Imate radi različne kroglice, kosmiče ali ovsene kosmiče? V tem primeru imamo za vas odlično rešitev, da imate svoje najljubše koruzne kosmiče ali muslije vsak dan pri roki ! S temi dozirniki za žitarice boste imeli vse pod nadzorom.

Vsaka posodica lahko sprejme do 500 gramov kosmičev , zahvaljujoč praktičnemu pokrovčku pa bo okus vašega najljubšega čipsa vedno ostal tako svež kot takoj po odprtju embalaže. Z dozirnikom Cornflake dobite razkošje in udobje hotela. Dvojni dozirnik za kosmiče je črne barve. Odličen dodatek k zajtrku z razkošnim videzom kot v hotelskem zajtrku.

Dozator za kosmiče, kosmiče, müslije - Odličen dodatek za domači zajtrk

dozirnik koruznih kosmičev dvojni müsli

Če želite živeti bolj zdrav način življenja, ga lahko napolnite z zdravimi müsliji ali kosmiči. Če se odpravljate na zabavo, se lahko odločite za polnjenje posode za koruzne kosmiče s prigrizki, kar bo zagotovo prava uspešnica za vaše goste. Držite posodo pod dozirnikom, obrnite dozirni ventil in izpustili boste koruzne kosmiče ali müsli . 500 gramov se prilega v vsako posodo in približno 30 gramov se sprosti, ko zavrtite dozirni ventil. Z dozirnikom Cornflakes ne boste imeli niti napol praznih paketov v predalu ali praznih posodah, ampak lep dodatek na kuhinjskem pultu.

Lastnosti izdelka:

Naprava ima 2 podajalnika za žitarice
Materiali: ABS, guma
Dimenzije izdelka: 34,5 x 19,5 x 35 cm
Neto teža: 1,52 kg

Vsebina paketa:

1x dozirnik za kosmiče

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (1)

99%
99%
Karolína

Dozator za žitarice

Ne ustvarja nereda
Noben

To sem kupila kot darilo svojima sinovoma - vsak dan delajo kosmiče z mlekom in naredijo strašno zmešnjavo - na ta način samo odložiš posodo in naliješ svoje najljubše kosmiče. Lepa malenkost

Prevedeno iz: sk