Dozator za kosmiče - Dvojni dozator za koruzne kosmiče 500g kosmičev (kosmiči + muesli)

Koda: 11-467
49,00 € 39,00 € Cena brez DDV: 32,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Dozator za kosmiče - Dvojni dozator za koruzne kosmiče 500g kosmičev (kosmiči + muesli)​. Dozator za koruzne kosmiče, ovsene kosmiče, kosmiče ali müslije.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Dozirnik za kosmiče - Dvojni dozirnik za koruzne kosmiče 500 g žit (kosmiči + muesli)​. Dozator za koruzne kosmiče, ovsene kosmiče, kosmiče ali müslije ohranja suho hrano svežo in lahko dostopno. Imate radi različne kroglice, kosmiče ali ovsene kosmiče? V tem primeru imamo za vas odlično rešitev, da imate svoje najljubše koruzne kosmiče ali muslije vsak dan pri roki ! S temi dozirniki za žitarice boste imeli vse pod nadzorom.

Vsaka posodica lahko sprejme do 500 gramov kosmičev , zahvaljujoč praktičnemu pokrovčku pa bo okus vašega najljubšega čipsa vedno ostal tako svež kot takoj po odprtju embalaže. Z dozirnikom Cornflake dobite razkošje in udobje hotela. Dvojni dozirnik za kosmiče je črne barve. Odličen dodatek k zajtrku z razkošnim videzom kot v hotelskem zajtrku.

Dozator za kosmiče, kosmiče, müslije - Odličen dodatek za domači zajtrk

dozirnik koruznih kosmičev dvojni müsli

Če želite živeti bolj zdrav način življenja, ga lahko napolnite z zdravimi müsliji ali kosmiči. Če se odpravljate na zabavo, se lahko odločite za polnjenje posode za koruzne kosmiče s prigrizki, kar bo zagotovo prava uspešnica za vaše goste. Držite posodo pod dozirnikom, obrnite dozirni ventil in izpustili boste koruzne kosmiče ali müsli . 500 gramov se prilega v vsako posodo in približno 30 gramov se sprosti, ko zavrtite dozirni ventil. Z dozirnikom Cornflakes ne boste imeli niti napol praznih paketov v predalu ali praznih posodah, ampak lep dodatek na kuhinjskem pultu.

Lastnosti izdelka:

Naprava ima 2 podajalnika za žitarice
Materiali: ABS, guma
Dimenzije izdelka: 34,5 x 19,5 x 35 cm
Neto teža: 1,52 kg

Vsebina paketa:

1x dozirnik za kosmiče

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (1)

99%
99%
Karolína

Dozator za žitarice

Ne ustvarja nereda
Noben

To sem kupila kot darilo svojima sinovoma - vsak dan delajo kosmiče z mlekom in naredijo strašno zmešnjavo - na ta način samo odložiš posodo in naliješ svoje najljubše kosmiče. Lepa malenkost

Prevedeno iz: sk