Lesen set nalivnika in kemičnega svinčnika 3v1 v ekskluzivni leseni škatli za peresa

Koda: 100-012
59,00 € Cena brez DDV: 49,17 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Komplet lesenega nalivnika in kemičnega svinčnika 3v1 v ekskluzivni leseni škatli za peresa je odličen spremljevalec za vsakega ljubitelja pisanja in praktično darilo za vsako priložnost.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Lesen set nalivnika in kemičnega svinčnika 3v1 v ekskluzivni leseni škatli za peresa je odličen spremljevalec za vsakega ljubitelja pisanja in praktično darilo za vsako priložnost . Ta elegantna škatla vsebuje vse, kar potrebujete za pisanje, v enem praktičnem paketu.

Gladko in tekoče tipkanje

Kemični svinčnik , ena od treh komponent tega pisalnega kompleta, ponuja gladko in tekoče pisanje. Njegov ergonomski dizajn in kakovostna izdelava zagotavljata udobno držanje in natančen nadzor. S kemičnim svinčnikom lahko pišete nežno in elegantno, pa naj gre za zapiske, podpise ali ustvarjalna dela.

darilni komplet pisal z leseno škatlo za pisala

Tradicionalni način pisanja

Ink pero je še ena komponenta tega kompleta in predstavlja tradicionalni način pisanja z eleganco in stilom. Njegova natančna konica vam omogoča ustvarjanje finih linij in dodajanje osebne note vašim besedam. S črnilom lahko izpopolnite svoje pisanje in ustvarite brezčasna dela, ki jih boste s ponosom pokazali. Darilni pisalni set v škatli 3 v 1 združuje eleganco, stil in funkcionalnost, zato je idealno darilo za vse, ki cenite kakovostne pisalne pripomočke.

darilni set lesenih pisal

Darilni pisalni set v škatli 3 v 1 združuje eleganco, stil in funkcionalnost, zato je idealno darilo za vse, ki cenijo kakovostne pisalne pripomočke in praktične dodatke.

Specifikacija:

  • Material: naravni les/bambus+zlato/kovina
  • Barva lesa - rdeča


Vsebina paketa:

1x darilni pisalni set v škatli 3 v 1
2x kemični svinčnik
1x pero s črnilom

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene