Set peres STEAMPUNK - peresa + 5 peres - Ekskluziven darilni set

Koda: 100-020
49,00 € Cena brez DDV: 40,83 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Set peres STEAMPUNK - peresa + 5 peres - Ekskluziven darilni set. Dip ink pero v ekskluzivnem dizajnu kot izvirno in dragoceno darilo za vsakogar.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Set peres STEAMPUNK - peresa + 5 peres - Ekskluziven darilni set. Dip ink pero v ekskluzivnem dizajnu kot izvirno in dragoceno darilo za vsakogar. To posebno pisalo nosi lepoto preteklih časov in vam omogoča, da obudite umetnost kaligrafije z elegantnim slogom.

Luksuzno pero STEAMPUNK - darilo za moškega ali žensko

Luksuzno pero STEAMPUNK pero - darilo za moškega ali žensko

Izjemno darilo za ljubitelje pisave in vintage stila

Starinsko kaligrafsko pero je izviren in eleganten okras, ki ne bo pritegnil le pisateljev, umetnikov in ljubiteljev knjig, temveč tudi ljudi, ki imajo radi retro stvari. Njegova postavitev na delovno mizo je res izjemna, saj vizualno razširi prostor in ustvari prijetno delovno vzdušje. S svojo eleganco in zgodovino lahko to pero naredi vsako pisarno ali delavnico udobno. Naj vas navdihne njegov kaligrafski čar in vstopite v svet pisanja z edinstvenim slogom.

set za namakanje črnila za kaligrafsko pero

Umetniški izraz s 5 različnimi kaligrafskimi peresniki

Kaligrafija je umetnost, ki se je rodila iz spretnosti in strasti do pisanja. Starinsko kaligrafsko pero daje kaligrafu neomejeno ustvarjalnost in izražanje. S 5 različnimi konicami je mogoče doseči širok razpon učinkov in stilov pisanja. Fine konice omogočajo natančno in podrobno pisanje, kar je idealno za ustvarjanje tankih in nežnih linij. Nasprotno, debelejše konice ponujajo možnost ustvarjanja širših in izrazitejših črk, kar vašim kaligrafskim delom daje moč in izraz.

quill pen pero parni punk set

Luksuzni darilni set

Ta razkošni darilni set vključuje pisalo s črnilom in kovinski ročaj z originalno konico. Skupaj tvorijo stilsko dekoracijo vsake delovne mize. V kompletu je tudi steklenička s črnilom. Pisalo vsebuje tudi kakovostno konico, s katero je zelo prijetno pisati. Toda v paketu boste našli še 5 peres , ki imajo različne široke konice.

kaligrafsko pero s konicami

Specifikacija:

  • Kovinska različica pisala
  • Črnilo


Vsebina paketa:

1x starinsko kaligrafsko pero s konico za namakanje
5x kaligrafska peresa
1x črnilo

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene