Set pisal peres - Luksuzno črnilo s peresom + 5 peres - Ekskluziven darilni set

Koda: 100-018
59,00 € 49,00 € Cena brez DDV: 40,83 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Set peresnikov - Luksuzno črnilno pero s peresom + 5 peres - Ekskluziven darilni set​. Retro zgodovinsko pero v elegantnem dizajnu kot izvirno in dragoceno darilo za vsakogar.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Komplet pisal peres - Luksuzno črnilo s peresom + 5 peres - Ekskluziven darilni set​. Retro zgodovinsko pero v elegantnem dizajnu kot izvirno in dragoceno darilo za vsakogar. To posebno pisalo nosi lepoto preteklih časov in vam omogoča, da obudite umetnost kaligrafije z elegantnim slogom.

Luksuzno pero - idealno darilo za vaše najdražje

luksuzno pero - idealno darilo za vaše najdražje

Izjemno darilo za ljubitelje pisave in vintage stila

Starinsko kaligrafsko pero je izviren in eleganten okras, ki ne bo pritegnil le pisateljev, umetnikov in ljubiteljev knjig, temveč tudi ljudi, ki imajo radi retro stvari. Njegova postavitev na delovno mizo je res izjemna, saj vizualno razširi prostor in ustvari prijetno delovno vzdušje. S svojo eleganco in zgodovino lahko to pero naredi vsako pisarno ali delavnico udobno. Naj vas navdihne njegov kaligrafski čar in vstopite v svet pisanja z edinstvenim slogom.

Starinsko pero s črnilom za pero

Umetniški izraz s 5 različnimi kaligrafskimi peresniki

Kaligrafija je umetnost, ki se je rodila iz spretnosti in strasti do pisanja. Starinsko kaligrafsko pero daje kaligrafu neomejeno ustvarjalnost in izražanje. S 5 različnimi konicami je mogoče doseči širok razpon učinkov in stilov pisanja. Fine konice omogočajo natančno in podrobno pisanje, kar je idealno za ustvarjanje tankih in nežnih linij. Nasprotno, debelejše konice ponujajo možnost ustvarjanja širših in izrazitejših črk, kar vašim kaligrafskim delom daje moč in izraz.

darilno pero s črnilom iz perja

Luksuzni darilni set

Ta razkošni darilni set vključuje pisalo s črnilom in kovinski ročaj z originalno konico. Skupaj tvorijo stilsko dekoracijo vsake delovne mize. Komplet vsebuje tudi stekleničko s črnilom in stojalo za pero. Pisalo vsebuje tudi kakovostno konico, s katero je zelo prijetno pisati. Toda v paketu boste našli še 5 peres , ki imajo različne široke konice.

kaligrafsko pero s konico za namakanje

Specifikacija:

  • Kovinska različica pisala
  • Črnilo


Vsebina paketa:

1x starinsko kaligrafsko pero s konico za namakanje
5x kaligrafska peresa
1x stojalo za pisala
1x črnilo

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene