Usnjen komplet za pisarniško delovno mizo 14 kosov dodatkov v rjavi barvi

Koda: 96-015
279,00 € Cena brez DDV: 232,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Usnjen komplet za pisarniško delovno mizo - 14 kosov dodatkov iz umetnega usnja v rjavi barvi, 100% original in ročno izdelan.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Usnjen komplet za pisarniško delovno mizo - 14 kosov dodatkov iz umetnega usnja v rjavi barvi, 100% original in ročno izdelan. Ta edinstven visokokakovostni namizni komplet bo vašo pisarno naredil povsem drugačno. Maksimalen reprezentativen značaj zagotavlja uporaba najkakovostnejših materialov - sintetičnega usnja. Vsi izdelki v tej kategoriji so izdelani iz prvovrstnega 100% sintetičnega usnja, vsi ročno izdelani ter pošteno šivani in predelani v proizvodnji HAND MADE .

Edinstven dizajn rjavega usnja je videti izjemno elegantno in plemenito - luksuzen dodatek za pisarno ali študijo. Usnjeni SET je sestavljen iz 14 kosov pisarniškega materiala: delovna preproga s prostorom za skrivanje dokumentov, držalo za pisalo, držalo za papir za note, usnjeno stojalo za mobilni telefon, držalo za vizitke, držalo za mobilni telefon, 3x blazinica za pijačo, usnjena škatla za pisala, dvojni pladenj za dokumente, nalepka in komplet zlatih pisalov - kemična svinčnik in nalivno pero.

Delovna preproga je zasnovana tako, da ima vedno pomembne dokumente pri roki in ne na dosegu radovednih oči okoli vas. Zahvaljujoč skritemu mestu vam omogoča, da pomembne dokumente varno skrijete. Pod pokrovom je prostor, kamor lahko enostavno shranite pomembne dokumente. Razkošje   usnjena podloga za mizo (preproga) - unikatni pisarniški dodatki. Pisalne preproge ali pogrinjki iz umetnega usnja. Razkošje   usnjena podloga za mizo (preproga) - unikatni pisarniški dodatki. Pisalne preproge ali pogrinjki iz umetnega usnja.

Vizitke, pisala, papir za beležke, pametni telefon, dokumenti. .. vse imaš na pravem mestu, tik pred seboj!

usnjena pisarniška pisalna miza

Usnjeno stojalo za mizo iz rjavega usnja z zlato nalepko + zlata pisala - SET pisalo je sestavljeno iz nalivnega in kemičnega svinčnika. Ta komplet pisala vam omogoča, da različne pisala uporabljate za različne namene pisanja. Kemični svinčnik lahko uporabite za običajno pisanje, nalivno pero pa za podpisovanje pogodb in drugih pomembnih dokumentov. Celoten komplet izgleda luksuzno in elegantno, zahvaljujoč uporabi prvovrstnih materialov v proizvodnji. Ta okrasna miza vam bo po potrebi omogočila dostop do pisala. Nič več iskanja pisala na mizi ali v predalu.

komplet pisala za pisarno

Razkošen dvojni pladenj za dokumente in papir iz usnja. Pladenj za papir ima dimenzije 10x23x32 cm. Karoserija je v celoti izdelana iz usnja, notranjost je obložena s semišem, stranski kovinski dodatki pa so v zlati barvi. Ta namizni pribor je eden naših najboljših pomočnikov med delom v pisarni. Kot rezultat našega dela vsak dan prejmemo in ustvarimo veliko prispevkov. Toda kam jih postaviti? Potrebujemo prostor, kamor jih lahko postavimo, da jih bomo lahko razvrstili pozneje. Naš pladenj za dokumente vam bo zagotovo pomagal! Ima dva pladnja za dokumente, ki vam omogočata več prostora za shranjevanje dokumentov in papirja. Pladenj je obogaten z zlatimi stranskimi drsnimi tečaji , tako da ga lahko uporabljate kot odprt ali zaprt.

luksuzni usnjeni pladenj za dokumente

100% ročno izdelano in 100% sintetično usnje - to je idealno darilo za vse, ki cenijo kakovosten izdelek

O usnju: za izdelavo naših izdelkov se uporablja samo 100% umetno usnje prvovrstne (ekskluzivne) kakovosti. Proizvodnja takih izdelkov je izključno ročno izdelana .

Podpiramo prodajo izdelkov (Animal Friendly), ki niso povzročili nobene krutosti nad živalmi. Materiali, iz katerih so izdelani luksuzni pisarniški kompleti, so naravni ali sintetični. Usnje, ki se uporablja za izdelavo pisarniških kompletov in dodatkov, je 100% umetno usnje (Exclusive) in je videti tako razkošno kot originalno živalsko usnje, pri čemer nobena žival ni bila poškodovana.

ročno izdelano usnje

Lastnosti:

plus Kakovosten in eleganten izdelek
plus Iz umetnega usnja
plus 100% ROČNO IZDELANO
plus Luksuzen dizajn: rjavo usnje
plus 14 kosov pisarniškega pribora

Specifikacija:

Mere: 45x39x1 cm
Material: usnje, kovina
Barva usnja: rjava
Barva šivanja: bela
Barva kovinskega dodatka: zlata

Vsebina paketa:

1x delovna preproga s prostorom za skrivanje dokumentov
1x držalo za pisalo
1x držalo za papir za note
1x usnjeno stojalo za mobilni telefon
1x imetnik vizitke
1x držalo za mobilni telefon
3x blazinica za pijačo
1x usnjena škatla za pisala
1x dvojni pladenj za dokumente
1x imenska nalepka (brez imena) in komplet zlatih pisalov s podstavkom: kemična svinčnik in nalivno pero

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene