Usnjeni dodatki za mizo - luksuzni pisarniški SET SET 14 kosov (črno usnje)

Koda: 96-014
279,00 € Cena brez DDV: 232,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Usnjeni dodatki za mizo - luksuzni pisarniški SET SET 14 kosov (črno usnje) iz kakovostnega sintetičnega usnja - 100% ročno izdelana.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Usnjeni dodatki za mizo - luksuzni pisarniški SET SET 14 kosov (črno usnje) iz kakovostnega sintetičnega usnja - 100% ročno izdelana. Ta edinstven visokokakovostni namizni komplet bo vašo pisarno naredil povsem drugačno. Maksimalen reprezentativen značaj zagotavlja uporaba najkakovostnejših materialov - umetnega usnja. Vsi izdelki v tej kategoriji so izdelani iz prvovrstnega 100% sintetičnega usnja, vsi ročno izdelani ter pošteno šivani in predelani v proizvodnji HAND MADE .

Edinstven dizajn črnega usnja z belimi šivi je videti izjemno elegantno in plemenito - luksuzen dodatek za pisarno ali študijo. Usnjeni SET je sestavljen iz 14 kosov pisarniškega materiala: delovna preproga s prostorom za skrivanje dokumentov, držalo za pisalo, držalo za papir za note, usnjeno stojalo za mobilni telefon, držalo za vizitke, držalo za mobilni telefon, 3x blazinica za pijačo, usnjena škatla za pisala, dvojni pladenj za dokumente, nalepka in komplet zlatih pisalov - kemična svinčnik in nalivno pero. Razkošje   usnjena podloga za mizo (preproga) - unikatni pisarniški dodatki. Pisalne preproge ali pogrinjki iz umetnega usnja.

Vizitke, pisala, papir za beležke, pametni telefoni, dokumenti ... vse imate na pravem mestu, tik pred vami!

usnjeno držalo za vizitkeusnjeni pisarniški dodatkiusnjeno stojalo za mobilni telefon

Delovna preproga je zasnovana tako, da ima vedno pomembne dokumente pri roki in ne na dosegu radovednih oči okoli vas. Zahvaljujoč skritemu mestu vam omogoča, da pomembne dokumente varno skrijete. Pod pokrovom je prostor, kamor lahko enostavno shranite pomembne dokumente. Blazinica izgleda luksuzno in elegantno, zahvaljujoč uporabi prvovrstnih materialov pri izdelavi. Eleganten dodatek iz sintetičnega usnja bo zagotovo očaral vse.

usnjen pladenj za dokumente

Usnjeno namizno stojalo iz črnega usnja z zlato nalepko + zlati pisali - SET pisalo je sestavljeno iz nalivnega in kemičnega svinčnika. Ta komplet pisala vam omogoča, da različne pisala uporabljate za različne namene pisanja. Kemični svinčnik lahko uporabite za običajno pisanje, nalivno pero pa za podpisovanje pogodb in drugih pomembnih dokumentov. Celoten komplet izgleda luksuzno in elegantno, zahvaljujoč uporabi prvovrstnih materialov v proizvodnji. Ta okrasna miza vam bo po potrebi omogočila dostop do pisala. Nič več iskanja pisala na mizi ali v predalu.

zlata pisala stojijo za pisarno

Razkošen dvojni pladenj za dokumente in papir iz prvovrstnega sintetičnega usnja. Pladenj za papir ima dimenzije 10x23x32 cm. Karoserija je v celoti izdelana iz usnja, notranjost je obložena s semišem, stranski kovinski dodatki pa so v zlati barvi. Ta namizni pribor je eden naših najboljših pomočnikov med delom v pisarni. Kot rezultat našega dela vsak dan prejmemo in ustvarimo veliko prispevkov. Toda kam jih postaviti? Potrebujemo prostor, kamor jih lahko postavimo, da jih bomo lahko razvrstili pozneje. Naš pladenj za dokumente vam bo zagotovo pomagal! Ima dva pladnja za dokumente, ki vam omogočata več prostora za shranjevanje dokumentov in papirja. Pladenj je obogaten z zlatimi stranskimi drsnimi tečaji , tako da ga lahko uporabljate kot odprt ali zaprt.

črn usnjen pladenj za dokumente

100% ročno izdelano in 100% sintetično usnje - to je idealno darilo za vse, ki cenijo kakovosten izdelek

O usnju: za izdelavo naših izdelkov se uporablja samo 100% umetno usnje prvovrstne (ekskluzivne) kakovosti. Proizvodnja takih izdelkov je izključno ročno izdelana .

Podpiramo prodajo izdelkov (Animal Friendly), ki niso povzročili nobene krutosti nad živalmi. Materiali, iz katerih so izdelani luksuzni pisarniški kompleti, so naravni ali sintetični. Usnje, ki se uporablja za izdelavo pisarniških kompletov in dodatkov, je 100% umetno usnje (Exclusive) in je videti tako razkošno kot originalno živalsko usnje, pri čemer nobena žival ni bila poškodovana.

ročno izdelano usnje

Lastnosti:

plus Kakovosten in eleganten izdelek
plus Iz umetnega usnja
plus 100% ROČNO IZDELANO
plus Luksuzen dizajn: črno usnje
plus 14 kosov pisarniškega pribora

Specifikacija:

Mere: 45x39x1 cm
Material: usnje, kovina
Barva usnja: črna
Barva šivanja: bela
Barva kovinskega dodatka: zlata

Vsebina paketa:

1x delovna preproga s prostorom za skrivanje dokumentov
1x stojalo za pisala
1x držalo za papir za note
1x usnjeno stojalo za mobilni telefon
1x imetnik vizitke
1x držalo za mobilni telefon
3x blazinica za pijačo
1x usnjena škatla za pisala
1x dvojni pladenj za dokumente
1x imenska nalepka (brez imena) in komplet zlatih pisalov s podstavkom: kemična svinčnik in nalivno pero

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (1)

98%
98%
Susana

Pisarniški set

Prišlo je hitro
Kupljen kot darilo
Kakovostna obdelava

Kupili smo kolegu za 50. rojstni dan. Komplet je prispel v dobrem stanju, izgleda zelo elegantno. Zadovoljstvo

Prevedeno iz: sk