Namizna preproga Luxury Set 8 kosov za pisarniško mizo - (Oreh + rjavo usnje)

Koda: 96-004
349,00 € Cena brez DDV: 290,83 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Namizna preproga Luxury Set 8 kosov za pisarniško namizno preprogo iz orehovega lesa in rjavega usnja - 100% original in ročno izdelana.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Zakaj smo najboljši?

Več kot 35.000 YT naročniki Več kot 1000 YT video ocene 10 milijonov pogledi
Strokovno svetovanje
Vodja na trgu že 12 let
Vsi izdelki testiramo

Opis izdelka

Namizna preproga Luxury Set 8 kosov za pisarniško namizno preprogo iz orehovega lesa in rjavega usnja - 100% original in ročno izdelana. Ta edinstven visokokakovostni namizni komplet bo vašo pisarno naredil povsem drugačno. Največji reprezentativni značaj zagotavlja uporaba najkakovostnejših materialov. Vsi izdelki v tej kategoriji so izdelani iz kakovostnega orehovega lesa in umetnega usnja, vsi so ročno izdelani in pošteno sešiti in obdelani v proizvodnji HAND MADE . Edinstven dizajn črnega usnja z rjavim orehovim lesom je videti izjemno elegantno in plemenito - luksuzen dodatek za pisarno ali študijo. Usnjeni SET je sestavljen iz 8 kosov pisarniškega materiala: delovna preproga s prostorom za skrivanje dokumentov, držalo za pisalo, držalo za papir za zapise, držalo za vizitke, dvojni pladnji za dokumente, imenska nalepka in komplet zlatih pisalov - a kemična svinčnik in nalivno pero.

Delovna preproga je zasnovana tako, da ima vedno pomembne dokumente pri roki in ne na dosegu radovednih oči okoli vas. Zahvaljujoč skritemu mestu vam omogoča, da pomembne dokumente varno skrijete. Pod pokrovom je prostor, kamor lahko enostavno shranite pomembne dokumente. Razkošje   usnjena podloga za mizo (preproga) - unikatni pisarniški dodatki. Pisalne preproge ali pogrinjki iz umetnega usnja.

Idealno tudi kot darilo za kolega ali šefa

Luksuzni komplet za namizne preproge

Podstavek za mizo iz rjavega orehovega lesa z zlato napisno ploščico + zlati pisali - pisalo SET je sestavljeno iz nalivnega in kemičnega svinčnika. Ta komplet pisala vam omogoča, da različne pisala uporabljate za različne namene pisanja. Kemični svinčnik lahko uporabite za običajno pisanje, nalivno pero pa za podpisovanje pogodb in drugih pomembnih dokumentov. Celoten komplet izgleda luksuzno in elegantno, zahvaljujoč uporabi prvovrstnih materialov v proizvodnji. Ta okrasna miza vam bo po potrebi omogočila dostop do pisala. Nič več iskanja pisala na mizi ali v predalu.

razkošno držalo za pisala

Razkošen dvojni pladenj za dokumente in papir iz orehovega lesa. Pladenj za papir ima dimenzije 10x23x32 cm. Telo je v celoti izdelano iz lesa, notranjost je obložena s semišem, stranski kovinski dodatki pa so v zlati barvi. Ta namizni pribor je eden naših najboljših pomočnikov med delom v pisarni. Kot rezultat našega dela vsak dan prejmemo in ustvarimo veliko prispevkov. Toda kam jih postaviti? Potrebujemo prostor, kamor jih lahko postavimo, da jih bomo lahko razvrstili pozneje. Naš pladenj za dokumente vam bo zagotovo pomagal! Ima dva pladnja za dokumente, ki vam omogočata več prostora za shranjevanje dokumentov in papirja. Pladenj je obogaten z zlatimi stranskimi drsnimi tečaji , tako da ga lahko uporabljate kot odprt ali zaprt.

luksuzni pisarniški dodatki

100% ročno izdelan les iz orehov - to je idealno darilo za vse, ki cenijo kakovosten izdelek

O usnju: za izdelavo naših izdelkov se uporablja samo 100% umetno usnje prvovrstne (ekskluzivne) kakovosti. Proizvodnja takih izdelkov je izključno ročno izdelana .

Podpiramo prodajo izdelkov (Animal Friendly), ki niso povzročili nobene krutosti nad živalmi. Materiali, iz katerih so izdelani luksuzni pisarniški kompleti, so naravni ali sintetični. Usnje, ki se uporablja za izdelavo pisarniških kompletov in dodatkov, je 100% umetno usnje (Exclusive) in je videti tako razkošno kot originalno živalsko usnje, pri čemer nobena žival ni bila poškodovana.

ročno izdelan les

Lastnosti:

plus Kakovosten in eleganten izdelek - izdelan v Turčiji
plus Iz umetnega usnja in orehovega lesa
plus 100% ROČNO IZDELANO
plus Razkošen dizajn: rjavo usnje in rjav les
plus 8 kosov pisarniškega pribora
plus 100% reciklirano + ECO prijazno

Specifikacija:

Mere: 58x39x1 cm
Material: umetno usnje, orehov les, kovina
Barva usnja: temno rjava
Barva lesa: svetlo rjava
Barva kovinskega dodatka: zlata

Vsebina paketa:

1x delovna preproga s prostorom za skrivanje dokumentov
1x stojalo za pisala
1x držalo za papir za note
1x imetnik vizitke
1x dvojni pladenj za dokumente
1x imenska nalepka (brez imena) in komplet zlatih pisalov s podstavkom: kemična svinčnik in nalivno pero

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene