Maska za obraz strašne lutke (deklice) Momo - za otroke in odrasle za noč čarovnic ali pust

Koda: 88-293
29,00 € Cena brez DDV: 24,17 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Maska za obraz strašne lutke (deklice) Momo - za otroke in odrasle za noč čarovnic ali pust. Otroški in odrasli kostum (maska) iz 100% naravnega lateksa.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Maska za obraz strašne lutke (deklice) Momo - za otroke in odrasle za noč čarovnic ali pust. Otroški in odrasli kostum (maska) iz 100% naravnega lateksa, ki je okolju prijazen in nestrupen. Gledanje in dihanje skozi usta in nos maske je udobno in zračno.

Strašljiva obrazna maska dekle (punčka) Momo

Strašljiva obrazna maska dekle (punčka) Momo

Maske za noč čarovnic za dečke/deklice (otroke) ali odrasle

Momo je srhljiv lik s skrivnostnim nasmehom, izrazitimi očmi in dolgimi lasmi, ki bo odlično služil kot popoln navdih za masko za noč čarovnic. Njen prefinjeno oblikovan videz bo na vsaki zabavi ustvaril vzdušje strahu in skrivnosti. Maska iz lateksa v obliki Momo je zato povsem idealna in izvirna izbira za noč čarovnic, karneval, maskenbal, razne zabave, rojstnodnevne zabave ipd. Naše maske, kot je Momo, najbolj izstopajo na noč čarovnic, karnevalu, diskoteki, v klubu, na zabavi ali festivalu, so prava naložba za vas, če želite narediti vtis in predvsem biti kul.

Momo Halloween maska za otroke

Pustne maske - Pustne maske iz lateksa za otroke in odrasle

Primeren tudi kot izvirno darilo za najdražje. Maske lahko kupite preko spleta v naši spletni trgovini. In pripravite se na veliko fotografij in video posnetkov, kjer boste v središču pozornosti. Posebna mešanica naravnih materialov iz lateksa zagotavlja vpadljiv in ne le odličen kroj, ampak tudi udobno nošenje. Pustni kostumi (maske)   bili so skrbno zasnovani in z veliko neverjetnimi vzorci se lahko spremenite v svoje najljubše superjunake ali strašne filmske pošasti.

Vsebina paketa:

1x Momo maska

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene