OGNJENI ZLOBNI KLOVN - maska za obraz grozljivk - za otroke in odrasle za noč čarovnic ali karneval

Koda: 88-314
32,00 € Cena brez DDV: 26,67 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

OGNJENI ZLOBNI KLOVN - obrazna maska grozljivk - za otroke in odrasle za noč čarovnic ali karneval. Otroški in odrasli kostum (maska) maska groze iz 100% naravnega lateksa.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

OGNJENI ZLOBNI KLOVN - obrazna maska ​​grozljivk - za otroke in odrasle za noč čarovnic ali karneval. Otroški in odrasli kostum (maska) maska ​​groze iz 100% naravnega lateksa, ki je okolju prijazen in nestrupen. Gledanje in dihanje skozi usta in nosnico maske je udobno in zračno.

maska ​​grozljivke za karneval na glavo

Maske za noč čarovnic za fante (otroke) ali odrasle

Grozljiva maska ​​za noč čarovnic je zanimiva s svojim dovršenim dizajnom in detajli, zaradi katerih je osupljiv dodatek srhljivemu vzdušju. S svojimi srhljivimi lastnostmi in impresivnimi elementi boste imeli vtis, da vstopate v svet groze in zla. Je popoln dodatek za tiste, ki želijo ustvariti občutek napetosti in skrivnosti na zabavi za noč čarovnic. S to masko na obrazu boste postali eden najbolj priljubljenih in cenjenih filmskih junakov, kar vam bo zagotovo prineslo veliko komplimentov in smešnih odzivov.

Ta maska ​​iz lateksa   zato je naravnost idealna in izvirna izbira za noč čarovnic, karneval, maskenbal, razne zabave, rojstnodnevne zabave ipd. Naše strašne maske najbolj izstopajo na noč čarovnic, karnevalu, diskoteki, v klubu, na zabavi ali festivalu, so prava naložba za vas, če želite narediti vtis in predvsem biti kul.

Maska za glavo za noč čarovnic, strašna

Pustne maske - Pustne maske iz lateksa za otroke in odrasle

Primeren tudi kot izvirno darilo za najdražje. Maske lahko kupite preko spleta v naši spletni trgovini. In pripravite se na veliko fotografij in video posnetkov, kjer boste v središču pozornosti. Posebna mešanica naravnih materialov iz lateksa zagotavlja vpadljiv in ne le odličen kroj, ampak tudi udobno nošenje. Pustni kostumi (maske)   skrbno so bili zasnovani in z veliko neverjetnimi vzorci se lahko spremenite v svoje najljubše superjunake ali strašne filmske pošasti.

Vsebina paketa:

1x maska ​​OGNJENI ZLOBNI KLOVN

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene