Dlakavi kopalke z odtisom moškega telesa - svetlo rjave

Koda: 200-011
80,00 € Cena brez DDV: 66,67 €
razprodano Žal je ta izdelek razprodan. Ta izdelek ni več na voljo.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards

Dlakavi kopalke z odtisom moškega telesa - svetlo rjave, so edinstveni poletni kopalni copati, ki bodo dobili pozornost vsakega posameznika.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Dlakavi kopalke z odtisom moškega telesa - svetlo rjave barve, so edinstveni poletni kopalni copati, ki bodo dobili pozornost vsakega posameznika. Sprostite vroče razprave in ustvarite smešne situacije, ko vas ljudje gledajo v tej ekskluzivni kopalke. So kontroverzni, vendar smešni enodelni kopalke, ki ustvarjajo vtis moškega telesa, tako da bodo ženske videti kot moški. Kopalke so okrašene z modelom moškega telesa s podrobnimi detajli , kot so bradavičke, viden pivski trebuh, dlakavi kraji na najbolj prihajajočih predelih - prsih, hrbtu, mednožju, riti in trebuhu.

Želite biti v poletni sezoni nepozabni in na morje priti z nečim novim? Te ženske kopalke so odlična izbira! Pokažite svetu okoli sebe, da ste kul in se samo zabavate.

Ženske kopalke z moškimi telesi svetlo rjave

Ni vam treba skrbeti za nizko kakovost kopalke, lahko ste prepričani! Te kopalke so kakovostne in ročno izdelane iz finih materialov, da se zagotovi udobno nošenje.

V e-trgovini so ti ekstravagantni kopalke na voljo v treh odtenkih , zato imate edinstveno izbiro, da izberete prave tiste, ki se bodo odlično prilegali vaši koži.

Specifikacija ženska kopalke:

  • Roke, posnete v Kaliforniji
  • Izdelan je iz poli-spandex materiala, mehkega na dotik in udobnega za nošenje
  • Visoka ločljivost tiskanja na sprednji in zadnji strani

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene