Dlakavi ženski kopalke z moškimi tiskarji - temno

Koda: 200-012
80,00 € Cena brez DDV: 66,67 €
razprodano Žal je ta izdelek razprodan. Ta izdelek ni več na voljo.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards

Dlakavi ženski kopalke z moškimi tiskarji - temno. TOP kopalke za vroče dni na vsaki plaži z zanimivimi in brez prevelikega izvirnega tiska.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Dlakavi ženski kopalke z moškimi tiskarji - temno. TOP kopalke za vroče dni na vsaki plaži z zanimivimi in brez prevelikega izvirnega tiska. Ustvarite smešne situacije na bazenih ali na morju, ko vas ljudje gledajo v tej ekskluzivni kopalke. Kopalke imajo sporen, a še posebej zabaven vtis, saj kažejo moško telo in v katerem bo ženska izgledala kot fant. Urejeni so z modelom moškega telesa z natančnimi detajli , kot so bradavičke, vidni pivski trebuh, dlakavi kraji na najbolj prijetnih področjih - prsih, hrbtu, mednožju, riti in trebuhu.

Želite biti edinstveni v tej poletni sezoni na plaži in prišli do nekaj novega? Te kosmate ženske kopalke so idealni način, kako doseči to! Pokažite vsakomur okoli sebe, da ste kul in se samo zabavate.

Polnjena dama kopalka temno

Ni vam treba skrbeti za nizko kakovost kopalke, lahko ste prepričani! Te kopalke so kakovostne in ročno izdelane iz finih materialov, da se zagotovi udobno nošenje.

V e-trgovini so ti ekstravagantni kopalke na voljo v treh odtenkih , zato imate edinstveno izbiro, da izberete prave tiste, ki se bodo odlično prilegali vaši koži.

Specifikacija ženska kopalke:

  • Roke, posnete v Kaliforniji
  • Izdelan je iz poli-spandex materiala, mehkega na dotik in udobnega za nošenje
  • Visoka ločljivost tiskanja na sprednji in zadnji strani

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene