Čarobni vino za dekoracijo - luksuzni aerator

Koda: 94-023
49,00 € Cena brez DDV: 40,83 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Čarobni vinar za vino - luksuzni aerator za prezračevanje rdečega vina, ki v kratkem času poudarja značilnosti arome in okusa.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Čarobni vinar za vino - luksuzni aerator za prezračevanje rdečega vina, ki v kratkem času poudarja svoje aromatične in okusne lastnosti . To je preprosto potreben dodatek za vse ljubitelje rdečega vina, ki lahko cenijo kakovost in vedo, da mora vino dihati. Postavite ga čez kozarec in ga prelijete skozi vino in uživajte v pravem okusu od prvega trenutka. Z uporabo tega dekanterja boste opazili razliko v aromi in okusu. Velik okus vina ni odvisen le od njegovega razreda in kakovosti sort. Zahtevana podrobnost za povečanje arome in arome vina , je služijo in vlije v steklo. Nekatera vina bodo po dekantaciji uspela . Za vinarje je dekantiranje vina dolg in zelo zahteven postopek, ki mora biti pravilno narejen za ohranjanje arome in arome vina. Z uporabo te metode lahko spreminjate zlasti starejša vina ali vina z močnim okusom.

čarobno vino za dekoracijo

Ni lažjega postopka, ki bi lahko poudaril okus in aromo svojega vina za popolno doživetje. Decanter stojalo ni treba skriti nekje v omari. Njena preprosta in elegantna oblika bo vsak prostor razsvetlila . Stojne krivulje se igrajo s svetlobo in bodo navdušile vsakogar ob vsaki priložnosti.

Lastnosti:

plus privlačen in eleganten dizajn
plus v eni sekundi izboljša vonj vina
plus iz visokokakovostnega akrila in silikona

Vsebina paketa:

1x decanter
1x stojalo
2x podstavek
1x ročno

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene