LED osvetlitev (pasica na steni) - neonski logotip (znak) LAMA

Koda: 78-040
119,00 € 79,00 € Cena brez DDV: 65,83 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

LED osvetlitev (pasica na steni) - neonski logotip (znak) LAMA idealna dekoracija na steni za vašo notranjost, bodisi doma ali v poslovnem prostoru.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

LED osvetlitev (pasica na steni) - neonski logotip (napis) LAMA idealna dekoracija na steni za vašo notranjost, bodisi doma ali v poslovnem prostoru. Svetleče reklamne pasice in LED okrasne osvetlitve in informativni napisi, ki bodo vašemu prostoru dodali iskrico in zagotovo nihče ne bo spregledal. Elegantna neonska dekoracija, ki jo običajno najdete v barih in nočnih klubih, je zdaj na voljo tudi za vaš dom ali poslovne prostore. Klasične reklamne pasice ali plakati postajajo preteklost, in ker delajo vizualni nered, jih mnogi niti ne opazimo več. Vsak od nas se rad razlikuje po nečem drugem, tako za posameznika kot za posel, kjer je to res potrebno. Zahvaljujoč LED svetlečim napisnim tablam, znakom ali logotipom boste popestrili prostor ali pritegnili pozornost vseh okoli sebe . LED oglasi, ki vam bodo všeč.

LAMA - žareč neonski logotip na steni

neon lama logo osvetlitev na steni

LED svetlobni okrasni znaki - ki po zaslugi osvetlitve izstopajo med običajnimi reklamnimi in informativnimi pasicami. Njihova velika prednost je možnost, da jih večkrat postavite kamor koli želite. So kot nalašč za pisarne (da naredijo okolico bolj prijetno), za vaša podjetja (kot učinkovit oglas ali plakat) ali za vaš dom (kot sodoben dizajn). Služili bodo tudi kot navigacijski LED osvetljeni znaki, ki bodo pritegnili kupca. LED svetlobni okrasni napisi so dostavljeni neposredno na prosojno plastično blazinico, tako da jih lahko postavite tako rekoč kamor koli.

Osvetljen transparent - LAMA

Neonski znak sveti belo, rdeče, zeleno in modro. Napaja se prek priključka USB, bodisi v adapter, USB vhod na računalniku ali napajalnik . Napajalni kabel je dolg 180 cm in ima praktično stikalo. Dimenzije neonskega znaka LAMA so 40x22 cm.

svetleč lama neonski stenski logotip

Specifikacije:

Motiv: Lama
Barva svetlobe: bela, rdeča, zelena, modra
Dimenzije: 40x22 cm
Napajanje: USB 5V
Dolžina napajalnega kabla: pribl. 180 cm
Kabelsko stikalo: da

Vsebina paketa:

1x logotip Led luči

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (1)

100%
100%
Vitalijus

LED osvetlitev (pasica na steni) - neonski logotip (znak) LAMA

Lepo, ljudem je všeč.
Prevedeno iz: lt