Električno elegantno odpirač vina

Koda: 94-014
39,00 € Cena brez DDV: 32,50 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Luksuzno električno elegantno vino odpirač - Odpiranje vina še nikoli ni bilo lažje in bolj elegantno, kot z našim električnim odpiračem. Postopek je preprost.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Luksuzno električno elegantno vino odpirač - Odpiranje vina še nikoli ni bilo lažje in bolj elegantno, kot z našim električnim odpiračem . Postopek je preprost - ponovite folijo, odprite vino na vrhu steklenice in pritisnite gumb.

Vam ni treba skrbeti za kakršne koli težave, kot je potapljanje plute - vino se bo odprlo hitro in samodejno. Degustacija dobrega vina je nepozabno doživetje. Seveda, razen če ne uporabljate klasičnega odpirača vina. Če ste utrujeni od rokoborbe s tremi, poskusite s tem elegantnim odpiračem steklenic! S tem razkošnim odpiračem boste prihranili čas, ker bo odprtje vina trajalo le nekaj sekund! Gotovo vsi poznamo težave, kako odpreti vino in kako hitro in zanesljivo dobiti pluto, da bi se izognili razvrednotenju okusne pijače.

Z električnim vinom je enostavno. Vzemite odpirač, pritrdite na vratu steklenice, jo pritisnite in v desetih sekundah plutovka stran! To je to! Najljubši pripomoček med ljubitelji vina in je zdaj že na voljo v vaši državi. Luksuzno darilo!

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene