Mali vinski set

Koda: 94-016
23,00 € Cena brez DDV: 19,17 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Majhen vinski set, ki vključuje podaljšek za prelivanje vina, vina in univerzalnega odpirača. Primerno kot darilo za vse ljubitelje vina.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Majhen vinski set, ki vključuje podaljšek za prelivanje vina, vina in univerzalnega odpirača. Primerno kot darilo za vse ljubitelje vina.

1. Razširitev za prelivanje vina - ni več razlitih kapljic! zahvaljujoč našemu edinstvenemu pomočniku, ki ga ne moremo zamuditi v vašem gospodinjstvu. Njegova elegantna oblika luksuzno izgleda na vsaki steklenici vina. Ta priročen pomočnik bo zagotovil, da se ne kapljajo več kapljic. Vaš prijatelj bo res cenil ta odličen pripomoček.

2. Zamašek z vinom - s tem zamaškom ne boste pokvarili umazanega vina, peneče pijače pa bodo zadržale vse mehurčke znotraj steklenice. Steklenička je zaprta z vakuumsko verigo hitro in enostavno. Preprosto ponovite pritisk na črpalko bata, da povlečete zrak iz steklenice. Nastavite dan zapiranja steklenice na indikatorju in pregledate svežino pijač.

3. Univerzalni vino za odpiranje vina - s tem elegantnim univerzalnim odpiračem ne boste imeli težav odpreti steklenice.               

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene