Stojalo za mobilni telefon + držalo - stativ Octopus (prožne gumijaste roke)

Koda: 71-055
35,00 € Cena brez DDV: 29,17 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Stojalo za mobilni telefon + držalo - stativ Hobotnica (prožne gumijaste roke) je primerna kot prilagodljivo stojalo za mobilne telefone v dobi »pametnih telefonov«.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Stojalo za mobilni telefon + držalo - stativ Hobotnica (prožne gumijaste roke) je primerna kot prilagodljivo stojalo za mobilne telefone v dobi »pametnih telefonov«. Telefonov ne uporabljamo več samo za telefonske klice in pisanje sporočil. Mobilni telefon je postal večnamenska naprava, s katero lahko fotografiramo, snemamo videoposnetke ali pretočno predvajamo - uporaba tega trfipoda pa bo močno olajšala delo z mobilnim telefonom. Stativ Octopus vam omogoča, da s svojim pametnim telefonom posnamete najlepše videoposnetke in fotografije . Zahvaljujoč daljinskemu upravljalniku lahko fotografirate ali video posnetke, ne da bi se dotaknili telefona. Uporablja se lahko tudi kot držalo za mizo za mobilni telefon, za lažji klepet ali klic s prijatelji in družino. Primerno kot prilagodljivo stojalo za selfije za mobilne telefone

Zahvaljujoč trdnim prilagodljivim prijemalom lahko stojalo za mobilni telefon pritrdite na različne predmete ali površine.

prilagodljivo držalo za mobilni telefon za fotografiranje

Trdi gumijasti prijemali so dovolj prilagodljivi in jih je mogoče pritrditi na skoraj vsako površino v vseh vremenskih razmerah. Zahvaljujoč svojim nekonvencionalnim kotom in nekonvencionalni postavitvi mobilno stojalo za fotografije omogoča ustvarjanje izvirnih slik in video posnetkov ter tako razlikuje vaše delo od dela drugih. Univerzalni nosilec zagotavlja, da lahko na stojalo pritrdite večino pametnih telefonov ali mini kamer. Stativ vključuje tudi priključni vijak za stativ, zato je nanj mogoče pritrditi kamero.

plus Trajno
plus Enostavno
plus Kompakten
plus Idealno za počitnice in počitnice

Lastnosti

Material: guma, ABS
Teža: 325 g
Dimenzije: 28,5 x 5 x 5 cm

Vsebina paketa

1x stojalo za hobotnico
1x daljinski upravljalnik
1x nosilec za pametni telefon

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene