Pisarniški dodatki - SET 8 kosov - Luksuzno rjavo usnje (ročno izdelano)

Koda: 96-005
239,00 € Cena brez DDV: 199,17 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Pisarniški dodatki - SET 8 kosov - Razkošno rjavo usnje (ročno izdelano), primerno za pisalno mizo - 100% original.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Pisarniški dodatki - SET 8 kosov - Razkošno rjavo usnje (ročno izdelano), primerno za pisalno mizo - 100% original. Ta edinstven visokokakovostni namizni komplet bo vašo pisarno naredil povsem drugačno. Največji reprezentativni značaj zagotavlja uporaba najkakovostnejših materialov sintetičnega usnja. Vsi izdelki v tej kategoriji so izdelani iz prvovrstnega 100% sintetičnega usnja, vsi ročno izdelani ter pošteno šivani in predelani v proizvodnji HAND MADE .

Edinstven dizajn rjavega usnja je videti izjemno elegantno in plemenito - luksuzen dodatek za pisarno ali delovno sobo. Usnjeni SET je sestavljen iz 8 kosov pisarniškega materiala: delovna preproga s prostorom za skrivanje dokumentov, držalo za pisalo, držalo za papir za note, usnjeno stojalo za opomnike, nalepka za pijačo, imenska nalepka in komplet zlatih pisalov - kemična svinčnik in nalivno pero. Luksuzna usnjena podloga za mizo (preproga) - unikatni pisarniški dodatki. Pisalne preproge ali pogrinjki iz umetnega usnja.

Luksuzni pisarniški dodatki

Delovna blazinica je zasnovana tako, da ima vedno pomembne dokumente pri roki in ne na dosegu radovednih oči okoli vas. Zahvaljujoč skritemu mestu vam omogoča, da pomembne dokumente varno skrijete. Pod pokrovom je prostor, kamor lahko enostavno shranite pomembne dokumente.

usnjena preproga za mizo

Usnjeno stojalo na mizi iz rjavega usnja z zlato imensko tablico + zlati pisali - pisalo SET je sestavljeno iz nalivnega in kemičnega svinčnika. Ta komplet pisala vam omogoča, da različne pisala uporabljate za različne namene pisanja. Kemični svinčnik lahko uporabite za običajno pisanje, nalivno pero pa za podpisovanje pogodb in drugih pomembnih dokumentov. Celoten komplet izgleda luksuzno in elegantno, zahvaljujoč uporabi prvovrstnih materialov v proizvodnji. Ta okrasna miza vam bo po potrebi omogočila dostop do pisala. Nič več iskanja pisala na mizi ali v predalu.

zlata peresa

ročno izdelano usnje

100% ročno izdelano in 100% sintetično usnje - to je idealno darilo za vse, ki cenijo kakovosten izdelek

O usnju: za izdelavo naših izdelkov se uporablja samo 100% umetno usnje prvovrstne (ekskluzivne) kakovosti. Proizvodnja takih izdelkov je izključno ročno izdelana .

Podpiramo prodajo izdelkov (Animal Friendly), ki niso povzročili nobene krutosti nad živalmi. Materiali, iz katerih so izdelani luksuzni pisarniški kompleti, so naravni ali sintetični. Usnje, ki se uporablja za izdelavo pisarniških kompletov in dodatkov, je 100% umetno usnje (Exclusive) in je videti tako razkošno kot originalno živalsko usnje, pri čemer nobena žival ni bila poškodovana.

darilo za menedžerja

Lastnosti:

plus Kakovosten in eleganten izdelek
plus Iz umetnega usnja
plus 100% ROČNO IZDELANO
plus Luksuzen dizajn: rjavo usnje
plus 8 kosov pisarniškega pribora

Specifikacija:

Mere: 49x34x1 cm
Material: usnje, kovina
Barva usnja: rjava
Barva kovinskega dodatka: zlata

Vsebina paketa:

1x delovna preproga s prostorom za skrivanje dokumentov
1x stojalo za pisala
1x držalo za papir za note
1x dnevni red A5
1x pijača
1x imenska nalepka (brez imena) in komplet zlatih pisalov s podstavkom: kemična svinčnik in nalivno pero

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (1)

100%
100%
Emil R.

Pisarniški dodatki - SET 8 kosov - Luksuzno rjavo usnje (ročno izdelano)

Ta ročno izdelan pisalni komplet sem prejel od zaposlenih. Bil sem zelo presenečen in zadovoljen. Popolnoma se prilega moji mizi v moji pisarni in izgleda zelo razkošno. Se vidi, da je ročna
delo in tudi če je sintetično usnje, se po mojem mnenju ne razlikuje od pravega.
Kakovostna obdelava
Izvirno darilo
Prevedeno iz: sk