Kartična kartica z GPS lokatorjem in peresom - Keysmart

Koda: 11-332
139,00 € Cena brez DDV: 115,83 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

Denarnica s kartico z GPS lokatorjem in pisalom - Keysmart + zaščita pred zlorabo kreditnih kartic v minimalističnem in modernem videzu.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Denarnica s kartico z GPS lokatorjem in svinčnikom - Keysmart + zaščita pred zlorabo kreditnih kartic v minimalističnem in modernem videzu je idealen praktičen dodatek za potovanja . Denarnica je narejena iz trpežnega usnja "TecTuff" , odpornega proti odrgninam, madežem, madežem in vodi , ki traja do 10-krat dlje kot tradicionalne usnjene denarnice, hkrati pa je prožna in enostavna za nošenje. Prefinjena zasnova ponuja veliko prostora za shranjevanje, varen in organiziran dostop do vašega potnega lista, kartic, potovalnih vozovnic oziroma letalskih vozovnic, denarja in še več, obenem pa ohranja svojo tanko zasnovo. Denarnica je edinstvena po tem, da lokalizira vašo lokacijo prek brezplačne prenosne mobilne aplikacije "Tile" (iOS, Android ), s pomočjo katere lahko hitro in priročno najdete lokacijo vaše denarnice v primeru izgube. To pametno denarnico za potne liste vam bo všeč toliko, da si ne morete več predstavljati potovanja brez nje.

pametna denarnica za potni listdenarnica za potni list z GPS-om

Denarnica s pametnimi potnimi listi zagotovo spada med najboljše potovalne dodatke

ključi torbice za potni list

Lokalizacija pametne denarnice

S pomočjo aplikacije "Tile" (iOS, Android) na svojem mobilnem telefonu lahko najdete lokacijo svoje denarnice na ma p, poleg tega pa imate možnost aktiviranja zvonjenja denarnice, da jo hitreje najdete.
Tako ste lahko prepričani, da lahko v primeru izgube ali kraje denarnice v relativno kratkem času najdete svoje papirje in dokumente ter denar.
denarnica z gps lokatorjem

360 ° elektronsko blokiranje proti kraji

Dandanes lahko vaše finance hekerji elektronsko oropajo z branjem kreditnih kartic ali krajo vaše identitete z branjem vaše osebne izkaznice s čipom.
Vendar je Smart denarnica na voljo z revolucionarno tehnologijo za 360 ° blokiranje prek diskretno vdelane zaščitne tkanine , ki blokira frekvenco v denarnici in tako vaši kartici ostane varen.

denarnica z blokado proti kraji

Lastnosti:

PLUS Eleganten in tanek dizajn
PLUS Visoko kakovostno usnje
PLUS Lokator denarnice
PLUS 360 ° ključavnica proti kraji
PLUS Mini uporabno pisalo za pisanje
PLUS Prostor za do 14 kreditnih kartic

Vsebina paketa:

1x denarnica z GPS-lokatorjem - Keysmart

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene