LED svetleč neonski logotip na steni - KITARA

Koda: 78-036
119,00 € 89,00 € Cena brez DDV: 74,17 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

LED svetleč neonski logotip na steni - KITARA idealna za vaše poslovne prostore (bari, klubi) kot odlična dekoracija vsake notranjosti.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

LED svetleč neonski logotip na steni - KITARA idealna za vaše poslovne prostore (bari, klubi) kot odlična dekoracija vsake notranjosti. Svetleče reklamne pasice in LED okrasne osvetlitve in informativni napisi, ki bodo vašemu prostoru dodali iskrico in zagotovo nihče ne bo spregledal. Elegantna neonska dekoracija, ki jo običajno najdete v barih in nočnih klubih, je zdaj na voljo tudi za vaš dom ali poslovne prostore. Klasične reklamne pasice ali plakati postajajo preteklost, in ker delajo vizualni nered, jih mnogi niti ne opazimo več. Vsak od nas se rad razlikuje po nečem drugem, tako za posameznika kot za posel, kjer je to res potrebno. Zahvaljujoč LED svetlečim napisnim tablam, znakom ali logotipom boste popestrili prostor ali pritegnili pozornost vseh okoli sebe . LED oglasi, ki vam bodo všeč.

LED osvetljeni NEON napisi - najboljše LED oglaševanje

neonska svetleča osvetlitev kitare

LED svetlobni okrasni znaki - ki po zaslugi osvetlitve izstopajo med običajnimi reklamnimi in informativnimi pasicami. Njihova velika prednost je možnost, da jih večkrat postavite kamor koli želite. So kot nalašč za pisarne (da naredijo okolico bolj prijetno), za vaša podjetja (kot učinkovit oglas ali plakat) ali za vaš dom (kot sodoben dizajn). Služili bodo tudi kot navigacijski LED osvetljeni znaki, ki bodo pritegnili kupca. LED svetlobni okrasni napisi so dostavljeni neposredno na prosojno plastično blazinico, tako da jih lahko postavite tako rekoč kamor koli.

Osvetljena pasica - kitara

Neonski znak sveti modro, rdeče in rumeno. Napaja se prek priključka USB, bodisi v adapter, USB vhod na računalniku ali napajalnik . Napajalni kabel je dolg 180 cm in ima praktično stikalo. Dimenzije neonske reklamne KITARE so 40x19 cm.

svetleča kitara na steni - led neon

Specifikacije:

Motiv: kitara
Barva svetlobe: modra, rdeča, rumena
Dimenzije: 40 x 19 cm
Napajanje: USB 5V
Dolžina napajalnega kabla: pribl. 180 cm
Kabelsko stikalo: da

Vsebina paketa:

1x logotip Led luči

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (1)

100%
100%
Cecilie

Neonska električna kitara

Kul električna kitara, ki je izpolnila pričakovanja! Tako dobro se prilega v sobo mojega sina 😊 Hitra in prijetna storitev za stranke.
Naročeno tik pred božičem, zato je bil dobavni rok nekoliko daljši, vendar zaradi poštne dostave.

Dobro⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Prevedeno iz: no