KeySmart Pro - organizator tipk z GPS lokatorjem in LED lučjo

Koda: 11-329
79,00 € Cena brez DDV: 65,83 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

KeySmart Pro - organizator ključev z GPS lokatorjem in LED lučjo, s katerimi nikoli ne izgubite ključev, hkrati pa bodo kompaktni, priročni za prenašanje in organiziranje.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

KeySmart Pro - organizator ključev z GPS lokatorjem in LED lučjo, s katerimi nikoli ne izgubite ključev, hkrati pa bodo kompaktni, priročni za prenašanje in organiziranje. Vas mučijo tipke, ki žugajo? Nikoli ne najdete pravega ključa prvič? Za vedno je konec! Organizirajte svoj velik kupček s preprostim načinom v eleganten in tanek organizator za hitro in priročno uporabo .

To je vrhunska kakovost obdelave ključev, z možnostjo shranjevanja do 14 tipk . Največja prednost KeySmart Pro je funkcija lociranja za iskanje izgubljenih tipk prek brezplačne prenosne mobilne aplikacije "Tile" ( iOS, Android ). Organizator ključev je opremljen tudi z močnim LED lučkami in odpiračem za steklenice . Inovativni organizator ima vgrajeno baterijo, ki se polni z mikro USB kablom in traja do 45 dni, kadar je popolnoma napolnjen . Ta izdelek vam bo preprosto všeč, saj vam bo olajšal vsakodnevno uporabo in nošenje ključev.

Eleganten, urejen in tih, to je ključni organizator KeySmart Pro

Organizator tipk KeySmart Pro

Nikoli več ne izgubite ključev s KeySmart Pro

S pomočjo aplikacije "Tile" (iOS, Android) na svojem mobilnem telefonu lahko na zemljevidu najdete lokacijo svojih tipk, na voljo pa imate tudi možnost aktiviranja zvonjenja tipk, da jih hitreje najdete .
Bonus funkcija je gumb "ploščica", ki se nahaja na organizatorju tipk za nasprotno lokalizacijo , ki ob pritisku aktivira vaš telefon, da začne zvoniti tudi v tihem načinu, da bi našel i t.

lokator ključevInovativni organizator ključevorganizator tipk z iskanjem položaja

Prilagodite organizator ključev glede na vaše potrebe

Organizator lahko podaljšate tudi s koristnimi dodatki, kot je mini nož ali odpirač za steklenice , zaradi česar je praktičen in čeden dodatek v žepu.

organizatorske ključe z usborganizatorske ključe z izvijačemorganizator za ključe z zaskočnim kavljemorganizator ključev z držalom na žepu

Lastnosti:

PLUS Praktični organizator ključev
PLUS Možnost shranjevanja do 14 tipk
PLUS GPS Locator za iskanje tipk ali celo mobilnega telefona
PLUS Zmogljiva LED lučka
PLUS Možnost dodajanja uporabnih dodatkov

Vsebina paketa:

1x organizator Keysmart Pro (potreben za nakup dodatkov)
1x Priročnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (1)

100%