LED raste žarnica za rastline 40W

Koda: 36-053
99.00 € Cena brez DDV: 82.50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

LED raste žarnica za rastline 40W je neverjeten način za gojenje rastlin v zaprtih prostorih v dvorani, rastlinjaku ali kleti. Primeren je za vse faze rasti rastlin.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

LED raste žarnica za rastline 40W je neverjeten način za gojenje rastlin v zaprtih prostorih v dvorani, rastlinjaku ali kleti. Uporablja se lahko za rastejo orhideje, vrtnice, paprike, paradižnike, baziliko, zeleno solato, zelišča, zelje, špinačo, zelenjavo, brokoli, cvetje, kumare in veliko drugih sadja in zelenjave. Primeren je tudi za gojenje rastlin. LED Grow svetilka je tudi dobra izbira tudi za kloniranje rastlin in sadik ter za vse faze rasti rastlin.

LED svetilka

Varno jo je mogoče postaviti tudi v zaprtih prostorih, ker se ne pregrejejo. LED luči za rastline vključuje rdečo in modro svetlobo, da bi spodbujali in ohranjali največjo rast rastlin. Rastline potrebujejo rdeč in modri svetlobni spekter za zdravo in hitro rast ter naravni proces fotosinteze.

Hydroponic LED Grow svetilka ima največjo energetsko učinkovitost, ki se uporablja za spodbujanje rasti rastlin, je okolju varna, živo srebro v svetilkah, ker je LED tehnologija. Svetilka je zasnovana tako, da varuje okolje in je izjemno energetsko učinkovita v primerjavi s standardnimi fluorescentnimi svetlobnimi sistemi, kar se odraža v nizkih obratovalnih stroških.

LED žarnica

Ima aluminijasto ohišje, ki vodi od minimalne toplote iz LED diode. Aluminij zagotavlja tudi lahkotnost svetilke. Svetlobni vir je sestavljen iz visoke moči visoke moči 40W COB LED diode. Delovno okolje za delovanje LED luči je od -20 ° do 55 ° C in vlažnosti 5% do 95%.

LED žarnica

Rdeča in modra svetloba sta del elektromagnetnega spektra, ki je vidna golim očesom. Rdeča svetloba ima valovno dolžino 620-750nm in frekvenco 400-484THz. Modra svetloba ima valovno dolžino 450-495nm in frekvenco 606-668THz. Rdeči spekter se uporablja za klorofil A in klorofil do B. Na splošno rastline potrebujejo vse rdeče valovne dolžine za zdravo rast in razvoj.

LED svetilka

Fotosinteza se dogaja najbolj temeljito od rdeče svetlobe in sekundarno iz modre svetlobe. Vendar pa je za mnoge rastline potrebna tudi modra svetloba zaradi njihove regulacije rasti, cvetenja in sadja. Zato je Grow LED luči primerna za gojenje vseh stopenj razvoja rastlin.

Specifikacije:

Tip: 36W B
Moč: 40W
LED tip: 40W COB LED
Vhodna napetost: AC85-265V
Dimenzije (mm): 175x215
Razmerje rdeče in modre 8: 1
Kot svetlobe: 90 °
Vrsto navoja: E40

LED svetilka

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene