Diktafon je skrit v obesek s 16 GB pomnilnika + glasovna aktivacija

Koda: 09-063
79,00 € Cena brez DDV: 65,83 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Snemalnik zvoka, skrit v obesku za ključe s 16 GB pomnilnika + glasovna aktivacija, je priročen snemalnik zvoka s kompaktno velikostjo.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Snemalnik zvoka, skrit v obesku za ključe s 16 GB pomnilnika + glasovna aktivacija, je priročen zvočni snemalnik kompaktne velikosti. Zasnovana je kot nevsiljiva. Med snemanjem ne oddaja zvoka ali svetlobe, kar zagotavlja njegovo neprimernost. Ali pogosto predavate na različnih prireditvah? Morate pogovor zajeti nevsiljivo in neopaženo? Si vedno želite imeti pri roki diktafon? Snemalnik zvoka vam bo pomagal v vsaki situaciji. Naprava za prestrezanje posluša v dveh načinih .

Način za aktivacijo zvoka bo posnel govorjeno besedo le, če udeleženci res govorijo, sicer bo prešel v stanje pripravljenosti. Način neprekinjenega snemanja se neprekinjeno snema v intervalih 60 minut. Preklop načinov je intuitiven s tipko za pomikanje n. Ko gumb pritisnete v položaj navzgor, potem je način aktiviran z zvokom ali glasom. Ko gumb pritisnete v sredinski položaj, naprava shrani posnetek in se izklopi. Ko je gumb pritisnjen v spodnji položaj, se nato znova aktivira neprekinjeni način snemanja. Snemalnik se napaja prek vgrajenega adapterja, tako da vam ni treba skrbeti za baterije. V zvočno aktiviranem načinu lahko v polnem načinu delovanja deluje približno 60 ur in v načinu neprekinjenega snemanja približno 6 ur, tako da je vedno pripravljen, ko ga potrebujete. Naprava z prisluškovanjem je seveda združljiva z Mac in Windows.

skriti diktafon v obesku za ključe

Pametni diktafon najde svojo uporabo pri širokem krogu ljudi in ima številne kakovostne funkcije. Če zmogljivost baterije pade na kritično raven, bo samodejno shranila zvok, preden ga izklopite . Ima tudi inteligentno zmanjševanje hrupa - snemanje bitne hitrosti do 192kbps. Za prenos datotek med snemalnikom in računalnikom ne potrebujete dodatne programske opreme - preprosto jih povežite s kablom USB in prenesite datoteke. Za predvajanje posnetega zvoka preprosto izklopite in priključite slušalke v 3,5 mm priključek. Nikoli ne tvegajte izgube pomembnega pogovora, predavanja ali drugega zvočnega gradiva.

Tehnične specifikacije:

  • Frekvenca: Mp3- 8KHz-48Khz 320Kbps, 32KHz - 48KHz 48Kbps - 192Kbps
  • VMA: 32Khz-48Khz 48Kbps-192Kbps
  • Pomnilnik: 16 GB
  • Vhod: Micro USB
  • Združljivi sistemi: Windows, Mac, Linux

Vsebina paketa:

1x snemalnik zvoka v obesku za ključe
1x USB kabel
1x Slušalke
1x Priročnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene