Osebni alarm - mini varnostni alarm 7 v 1 vibracije/zvok/svetloba - 130 dB sirena + PIR senzor

Koda: 09-135
59,00 € Cena brez DDV: 49,17 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Osebni alarm - mini varnostni in varnostni multifunkcijski alarm 7 v 1 vibracija/zvok/svetloba - 130 dB sirena + PIR senzor senzor gibanja do 10m.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Osebni alarm - mini varnostno varnostni multifunkcijski alarm 7 v 1 vibracija/zvok/svetloba - 130 dB sirena + PIR senzor senzor gibanja do 10m. Ta alarm je večnamenski - vsebuje do 7 funkcij v eni napravi - alarm gibanja PIR, funkcija opozorilne luči, alarm z vibracijami, svetlobni alarm, funkcija Bluetooth Anti-lost, lučka svetilke, SOS alarm s sireno. Ko ste zunaj in tečete, se sprehajate s psom ali se pozno zvečer vračate domov, ta osebni alarm s sponko, vrvico in lučko zagotavlja lahko, diskretno, a močno zvočno zaščito pred 130 dB glasno sireno, kadar koli in kjerkoli jo potrebujete.

S preprostim pritiskom na gumb bo ta naprava sprožila glasen alarm, ki pritegne pozornost, ki lahko odvrne vsiljivce in opozori vse v krogu 180 m od vaše lokacije. Poleg funkcije alarma naprava omogoča tudi svetlo LED lučko s 3 načini delovanjasvetilka, počasno utripanje in hitro utripanje. Služi za iskanje poti v temi ali kot zaščitni svetilnik, ki voznike opozarja na vašo prisotnost med nočnim tekom ali hojo.

Osebna varnost - zaščitite sebe in svoje najdražje

pametni varnostni alarm mini osebni večnamenski senzor

Če ste v nevarni situaciji, boste morali hitro ukrepati, da se ubranite ali pokličete pomoč. Ta pametni osebni alarm bo postal vaš osebni pomočnik ne samo v nujnih primerih, ampak tudi za vsakodnevni občutek varnosti . Napravo lahko uporabljate tako zunaj kot v zaprtih prostorih, je enostavna za rokovanje in lepega videza. Uporablja se lahko kjerkoli, na primer na prostem, v hotelu, v kampu, na službenem potovanju ali za otroka na poti iz šole itd. Lahko se namesti na ograjo, vrata, okna, balkon, šotor , kot tudi na vaši torbici, nahrbtniku, prtljagi, sefu, predalu, kovčku itd. Poskrbite za varnost sebe, svoje družine in svojih stvari.

Infrardeči indukcijski alarm - PIR senzor gibanja

Med kampiranjem namestite pametni alarm okoli šotora ali prikolice, da zaščitite svojo varnost. Ko morebitni vsiljivec/tat/žival zaide v zaščitno območje znotraj 10m od vas, vas bo naprava takoj obvestila o vsiljivcu in sprožila alarm za 3 minute.

alarm za šotorsko kampiranje - PIR senzor gibanja

Vibrirajoči alarm - Vaš zasebni prostor bo bolj varen

Napravo obesite ali postavite na vrata, okno ali kamor koli želite, in če kdo pritisne na kljuko ali jo odpre, bo naprava takoj sprožila alarm. Ali želite biti prepričani, da se nihče ne dotakne vašega mobilnega telefona, ko ste stran od njega? Napravo postavite na mobilni telefon in v primeru premikanja mobilnega telefona naprava zazna motnje vibriranja in sproži alarm.

osebni varnostni alarm - vibrirajoči alarm

Funkcija opozorilne luči

Ko tečete, vozite ponoči, preklopite napravo v način opozorilne luči, da boste vidni drugim. Napravo obesite na roko ali jo pritrdite na kolo in rdeča in bela lučka bosta izmenično utripali in tako opozarjali druge udeležence v prometu in mimoidoče.

led varnostni alarm - funkcija opozorilne lučke

SOS funkcija - glasna sirena 130dB

Ko ste v nevarnosti, samo pritisnite gumb SOS. Glasna alarmna sirena 130 dB bo pomagala prestrašiti napadalca, pritegniti pozornost drugih ali poklicati pomoč.

sos funkcijski gumb - glasna sirena 130 db osebni alarm

Način svetilke - LED lučka

Zahvaljujoč 6-urni življenjski dobi baterije in LED luči v notranjosti je pametni alarm lahko vaša svetilka v temi. Če ste v temnem prostoru, lahko napravo uporabite kot zasilno LED luč, to bo vaša prenosna svetilka.

varnostni pametni alarm - način svetilke - LED lučka

Bluetooth funkcija proti izgubi in kraji

Povežite svoj mobilni telefon z napravo prek povezave Bluetooth. Napravo namestite na svojo prtljago ali jo obesite na otrokov nahrbtnik ali šolsko torbo in takoj, ko nekje pozabite svojo prtljago,
če vam nekdo poskuša vzeti kovček ali če se vaši otroci približajo manj kot 10 metrov od vas, vas bo naprava opozorila z alarmom.

osebni prenosni mini alarm proti izgubi in kraji - alarm

Široka uporaba alarma

Alarmna varnostna naprava se pogosto uporablja na primer na kampiranju, v prikolici, hotelu, doma, v predalu, omari, škatli, nahrbtniku, prtljagi ali kot varovalo za otroke, da ne odidejo daleč od vas.

osebni pametni alarm - mini prenosni bluetooth

Sprožilec svetlobnega alarma

Če napravo postavite v predal, sef, omaro ipd., v nek temen prostor, in takoj ko nekdo odpre napravo, bo naprava zaznala spremembo svetlobe in sprožila alarm.

Sprožilec svetlobnega alarma - varnostni alarm

Tehnični podatki:

Kapaciteta baterije 570 mAh
Čas polnjenja 1~2 uri
Neprekinjen delovni čas do 80 ~ 100 ur
Material ABS plastika
Dimenzije: velikost 43x48x32 mm
Teža: 37 g

Vsebina paketa:

1x osebni alarm

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene