Walkie Talkie - dvosmerni radijski sprejemnik dolgega dosega z 22 kanali + funkcija VOX + LED svetilka

Koda: 09-137
79,00 € Cena brez DDV: 65,83 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Walkie Talkie - dvosmerni radijski sprejemnik dolgega dosega z 22 kanali + funkcija VOX + LED svetilka. Oddajniki nudijo širok nabor prednosti.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Walkie Talkie - dvosmerni radijski sprejemnik dolgega dosega z 22 kanali + funkcija VOX + LED svetilka. Oddajniki nudijo številne prednosti in so idealni za različne aktivnosti na prostem in profesionalne aplikacije. S skupno 22 kanali in 121 zasebnimi kodami omogočajo jasno in varno komunikacijo, hkrati pa zmanjšujejo tveganje prekinitve ali neželenega poslušanja. Njihova robustna in vzdržljiva konstrukcija zagotavlja zanesljivost tudi v zahtevnih pogojih, kot so turistične ekspedicije, gradbena dela ali pri organizaciji večjih dogodkov.

Zahvaljujoč vgrajeni LED svetilki so radijski sprejemniki uporabni tudi v situacijah z omejeno svetlobo ali ponoči. S temi radii uporabniki dobijo zanesljivega komunikacijskega partnerja, primernega za široko paleto dejavnosti, od profesionalnih aplikacij do prostočasnih avantur. Njihova prenosljivost in enostavno upravljanje zagotavljata, da bodo odličen spremljevalec na vsakem potovanju ali delovnem mestu.

Walkie Talkie oddajniki za različne namene

Walkie Talkie oddajniki za različne namene

Prostoročna komunikacija

Oddajniki so opremljeni z inovativno funkcijo za prostoročno komunikacijo, zahvaljujoč kateri lahko nemoteno in učinkovito komunicirate tudi s polnimi rokami. Funkcija VOX samodejno aktivira radio, ko zazna vaš glas ali drug glasen zvok , s čimer se odpravi potreba po ročnem pritisku na klicni gumb. Ta funkcija je neprecenljiva pri dejavnostih, kot so pohodništvo, kolesarjenje, planinarjenje ali v službi, kjer je uporaba rok za upravljanje radia nepraktična ali nevarna. Ne glede na to, kaj počnete, ti walkie-talkie zagotavljajo zanesljivo in priročno komunikacijo.

walkie-talkie z vgrajeno LED svetilko
Obsežne komunikacijske možnosti

Skupno 22 kanalov s 121 zasebnimi kodami ponuja široke komunikacijske možnosti in povečano zaščito zasebnosti. Z 22 razpoložljivimi kanali lahko uporabniki zlahka najdejo prosti kanal za jasno in neprekinjeno komunikacijo. Dodatnih 121 zasebnih kod služi za povečanje varnosti in zmanjšanje neželenih ali naključnih motenj drugih radijskih uporabnikov v soseščini. Ta kombinacija kanalov in zasebnih kod omogoča uporabnikom walkie-talkieja, da ustvarijo lasten "komunikacijski kanal", s čimer zmanjšajo verjetnost prekrivanja z drugimi uporabniki in zagotovijo, da njihovi pogovori ostanejo zasebni in nedostopni nepooblaščenim osebam. Ta funkcija je idealna za skupine, ki potrebujejo zanesljiv in zaseben način komuniciranja na prostem ali pri delu v prometnem okolju.

dvosmerni radijski sprejemniki z 22 walkie talkie kanali

Nenehne posodobitve in vremenske informacije

Funkcija » Kanali vremenskih pasov NOAA « na radiu je dodatna funkcija, ki omogoča dostop do kanalov Nacionalne uprave za oceane in atmosfero (NOAA) v Združenih državah. Ti kanali zagotavljajo stalne vremenske posodobitve in informacije, vključno z opozorili in opozorili za ekstremne vremenske razmere, kot so nevihte, tornadi in orkani. Ta funkcija je še posebej uporabna za ljudi, ki preživijo veliko časa na prostem ali sodelujejo v dejavnostih na prostem, saj jim omogoča, da ostanejo obveščeni in varni v hitro spreminjajočih se vremenskih razmerah.

22-kanalni radijski sprejemnik z integrirano svetilko


Specifikacija:

  • Barve: rdeča, modra, zelena
  • Baterija: za vsak walkie-talkie potrebujete 3xAA baterije (niso priložene)
  • Kanali: Skupaj 22 kanalov s 121 zasebnimi kodami
  • Vgrajena LED svetilka
  • Prostoročni VOX
  • Kanali vremenskih pasov NOAA


Vsebina paketa:

1x Multifunkcijski walkie-talkie set 2 kosov z 22 kanali in integrirano LED svetilko
1x priročnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene