Majhna majica s pametno fitnesjo z navigacijo - bluetooth (iOS, Android)

Koda: 11-284
89,00 € Cena brez DDV: 74,17 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Majhna majica s pametnimi kroglicami z navigacijo - bluetooth (iOS, Android), ki vam bo pomagal doseči svoje cilje usposabljanja hitreje kot kdajkoli prej.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Majhna majica s pametnimi kroglicami z navigacijo - bluetooth (iOS, Android), ki vam bo pomagal doseči svoje cilje usposabljanja hitreje kot kdaj koli prej - ostanejo fit in uživajte v življenju . To je revolucionarna majica, ki še ni bila tukaj, beleži vsako svojo dejavnost , dobesedno. Aktivirajte majico s pritiskom na mehki gumb, ki se nahaja na levi tuljavi, vgrajeni senzor na hrbtni strani majice pa beleži vse potrebne podrobnosti, kot so število opravljenih korakov, število dvižnih tal, porabljene kalorije in hkrati lahko krmarite , kar je absolutna novost na trgu.

tricko z navigacijopameten trik

Svojo majico lahko povežete s pametnim telefonom prek bluetooth in nato uporabite prosto dostopno aplikacijo (iOS, Android), da si ogledate posnete podatke o svojih dejavnostih ali začnete z navigacijo in izberete cilj potovanja. Inteligentna majica vam bo pokazala pot brez vizualnega zaslona, ​​samo z vibriranimi senzorji, nameščenimi na ramenih, ki določajo smer obračanja z vibracijami. T-majica je popolnoma nepremočljiva, zato ne skrbite za slabe vremenske razmere. Vgrajena baterija se napolni z uporabo priloženega mikro USB kabla . To udobno in tudi modno majico lahko nosite kjerkoli - doma, v telovadnici, v teku.

fitnes tricko število korakov Zapiše korake
Fitnes majica z aplikacijo vas obvešča o natančnem številu korakov, ki ste jih naredili ves dan - bodisi med jutranjimi ali večernimi sprehodi ali med delovnim časom.
fitnes tricko število nadstropij Zapiše število vzpenjanih tal
Za našo fizično aktivnost je bolj zdrava uporaba stopnic kot dvigalo. Aplikacija t-shirt beleži število nadstropij, ki ste jih popeli čez dan, in vam pomaga ostati v zdravem stanju.
fitnes tricko kalorij Zapiše kalorije, ki jih spali
Tudi najmanjši vadbeni napor pomaga pri izgorevanju kalorij. Z uporabo t-shirta in aplikacije boste obveščeni o natančnem številu kalorij, ki so se po športni dejavnosti spali.
prevožena pot tricko Zapisuje razdaljo
Kardiologi imajo radi to majico, saj je idealen za svoje aktivnosti. Ko boste trenirali zunaj ali na progi, boste obveščeni o sprehodu ali dosegli razdaljo.
fitnes tricko navigacija Navigacija na želeno lokacijo
Uporabite ustrezno aplikacijo majice, vnesite želeni cilj in majica se bo pomikala, kam naj gremo, ne da bi morali uporabljati zemljevid ali navigacijo v mobilnem telefonu in se prepričati, da ste na pravi poti. Majica z uporabo senzorjev vibracij, nameščenih na ramenih, vam bo povedala, v katero smer naj bo čim prej prišlo do končnega cilja.

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene