Pokrovček LED zaslona, ki ga je mogoče programirati prek mobilnega telefona - aplikacija v pametnem telefonu (iOS / Android)

Koda: 88-255
49,00 € Cena brez DDV: 40,83 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

LED pokrovček z barvnim zaslonom, ki ga je mogoče programirati prek mobilnega telefona - aplikacija v pametnem telefonu (iOS / Android) - prikazuje besedilo ali slike.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

LED pokrovček z barvnim zaslonom, ki ga je mogoče programirati prek mobilnega telefona - aplikacija v pametnem telefonu (iOS / Android) - prikazuje besedilo ali slike (vgrajena baterija) z možnostjo ustvarjanja lastnih besedil ali slik. Je odličen modni dodatek za visokotehnološka oblačila. Poslovite se od vsakodnevnih klasičnih kapic, zahvaljujoč LED pametni kapici vam nikoli več ne bo dolgčas z motivom ali logotipom kape. LED pokrovček ima všit zaslon, na katerem lahko s pametnim telefonom prikažete različne slike ali besedilo.

Poleg tega pokrovček podpira tudi predvajanje GIF - kratkih animacij. Poganja ga vgrajena baterija s kapaciteto 700 mAh (polnjenje prek kabla USB) - baterija je res pametno skrita v robu pokrovčka in vizualno ne moti pri nošenju. Pokrovček LED aplikacije , ki najbolje izstopa v diskoteki, klubu, na zabavi ali festivalu, je prava naložba za vas, če želite pritegniti pozornost in predvsem biti kul. Edina omejitev bo vaša domišljija. Stopite iz vrstice in ustvarite izvirno kapo, na kateri vam bodo vsi zavidali.

Prižgljiva LED kapica lahko predvaja različne slike, animacije ali besedila - vse upravljate prek aplikacije v mobilnem telefonu.

pokrovček z LED zaslonom, programabilni pametni telefon za mobilne telefone

Prikazane teme lahko spremenite prek mobilne aplikacije (na voljo za Android in iOS). Obstaja 16 izvirnih animacij in 8 načinov prikaza. Poleg tega pokrovček podpira tudi ustvarjanje lastnih animacij, slik ali besedil. Pokrovček z zaslonom je dobro izdelan brez kablov in na prvi pogled izgleda kot klasičen pokrovček-kar je prednost pred podobnimi izdelki, ki pa ne ponujajo tako kakovostne izdelave.

Tehnične specifikacije:

Število slikovnih pik - 12x36
Dimenzije pokrova - 26x17x13 xm
Napajanje - vgrajena baterija 700 mAh
Polnjenje - mikro USB kabel
Vzdržljivost na polnjenje - do pribl. 5 ur
Napetost - 5V
Barva zaslona - RGB
Teža - pribl. 123 g

Vsebina paketa:

1x pokrovček
1x napajalni kabel
1x Priročnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene