Kozarec piva - LED neonski napis kot komercialno oglaševanje

Koda: 78-089
99,00 € Cena brez DDV: 82,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Glass of Beer - LED neonski napis kot reklamni oglas, idealna stenska dekoracija v komercialnih lokalih (restavracije, klubi, diskoteke).

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Glass of Beer - LED neonski napis kot komercialno oglaševanje, idealna stenska dekoracija v komercialnih lokalih (restavracije, klubi, diskoteke), za privabljanje potencialnih strank. Reklamni svetlobni transparent in LED svetlobni dekorativni in informativni napisi, ki bodo vašemu prostoru dali piko na i in pridobili privlačnost vsakogar . Elegantna dekoracija, ki jo običajno najdete v barih in nočnih klubih, je zdaj na voljo tudi za vaš dom ali podjetje .  

Klasične reklamne pasice ali plakati postajajo doživetje in mnogi jih zaradi njihove vizualne prenatrpanosti sploh ne opazimo več. Vsak od nas se rad razlikuje po nečem drugačnem, tako za posameznike kot tudi za podjetja, kjer je to dobesedno potrebno. Zahvaljujoč LED osvetljenim okrasnim napisom ali logotipom lahko popestrite prostor ali pritegnete pozornost vseh okoli sebe. LED reklame, ki vas bodo izpostavile.

LED svetleči NEON napisi - najboljša LED reklama

LED napis osvetljen na steni, neon visi - pivo

LED svetlobni okrasni napisi - ki zahvaljujoč svetlobi izstopajo od običajnih reklamnih in informacijskih nosilcev. Njihova velika prednost je možnost, da jih večkrat postavite kamor koli želite . Primerne so za pisarne (za prijetnejše okolje), poslovne prostore (kot učinkovit oglas ali plakat) ali za vaš dom (kot moderen dizajn). Služili bodo tudi kot navigacijski led svetlobni znaki za privabljanje strank. LED okrasne napise lahko postavite praktično povsod.

Svetlobni napis - PIVO

Neonski napis sveti v beli in rumeni barvi. Napaja se na baterije (3x AA baterije - niso priložene v paketu) . Napajalni kabel je dolg 30 cm.

napis za kozarec piva, ki visi na steni, neon

Tehnični podatki:

Tema: PIVO
Barva svetlobe: bela in rumena
Dimenzije: 30x1,85x30cm
Dolžina napajalnega kabla: pribl. 30 cm
Napajanje na baterije (3x AA baterije - niso priložene)

Vsebina paketa:

1x LED svetlobni znak - kozarec piva

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene