LED tabla LEDENA KREMA za oglaševanje

Koda: 78-007
149,00 € Cena brez DDV: 124,17 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

LED tabla LEDENA KREMA za oglaševanje. Logotip neonskih luči je idealen kot tabla z žarnicami, ki osvetli vaše podjetje ali dom za prodajo.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Dodatki

Opis izdelka

LED tabla LEDENA KREMA za oglaševanje. Logotip neonskih luči je idealen kot tabla z žarnicami, ki osvetli vaše podjetje ali dom za spletno prodajo tukaj. Impresivna reklama - popolna osvetljena dekoracija, ki pritegne pozornost.

NEON Advertising, ki označuje poslovanje ali kot okras, bo obogatil vaše prostore, kar zagotovo ne bo spregledano in bo privabilo potencialne stranke. Elegantna neonska dekoracija, ki jo običajno najdete v barih in nočnih klubih, je odslej na voljo tudi za vaš dom ali poslovne prostore. Klasični oglaševalski transparenti ali plakati postajajo preteklost in ker naredijo vizualno nered, jih mnogi med njimi niti ne opazimo več. Vsak od nas se rad razlikuje po čem drugem, tako za posameznika, kot tudi za posel, kjer je to res potrebno. Zahvaljujoč LED svetilkam, znakom ali logotipom boste popestrili prostor ali pritegnili pozornost vseh okoli sebe . LED oglasi, ki vas bodo pritegnili.

Neonski znaki - svetleči znaki, ki svetijo povsod

LED svetlobni dekorativni logotip - ki zaradi osvetlitve izstopa med običajnimi oglaševalskimi in informativnimi pasicami. Njihova velika prednost je sposobnost, da jih večkrat postavite kamor koli želite. Kot nalašč za pisarne (da bo okolica prijetnejša), za vaša podjetja (kot učinkovit oglas ali plakat) ali za vaš dom (kot sodoben dizajn). Služili bodo tudi kot navigacijski LED osvetljeni znaki za privabljanje kupca. Okrasni napisi z LED lučmi so dostavljeni neposredno na prosojno plastično blazinico, tako da jih lahko postavite tako rekoč kamor koli.

Specifikacije:

Oblika: sladoled
Mere - 45,5x25,4cm
Napajanje - USB 5V
Dolžina napajalnega kabla - približno 180 cm

Vsebina paketa:

1x logotip LED luči

Razprava o izdelku (2)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Vla

LED sladoled

Vladimir Ludvik odgovori

Prosimo, da navedete, ali 1 paket LED sladoleda vključuje adapter in 180 cm polnilni kabel. Ti podatki so navedeni v tehnični specifikaciji, ne pa tudi v vsebini LED sladoledne embalaže, hvala. Torej je paket popoln...

Prevedeno iz: sk
Cool Mania

LED tabla LEDENA KREMA za oglaševanje

Pavel Kováčik odgovori

Dober dan,
USB adapter ni priložen v paketu. Napajalni kabel je že tovarniško povezan z LED logotipom in ima dolžino približno 180 cm.

Prevedeno iz: sk
Jos

LED tabla LEDENA KREMA za oglaševanje

Josef Hruška odgovori

Kakšna je različica svetlečega sladoleda?

Prevedeno iz: cs
Cool Mania

LED tabla LEDENA KREMA za oglaševanje

Pavel Kováčik odgovori

Dober dan,
Dimenzije 45,5 x 25,4 cm.

Prevedeno iz: cs
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (1)

100%
100%
Sebastián

LED tabla LEDENA KREMA za oglaševanje

Pameten dodatek k našim slaščicam. V času pandemije smo se odločili nekoliko spremeniti notranjost naše slaščičarne. Po ponovnem odprtju bo zagotovo razveselil naše stranke.
Višja cena
Prevedeno iz: cs