PIZZA - LED logo neonska svetloba osvetljena reklama na steni

Koda: 78-093
99,00 € Cena brez DDV: 82,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

PIZZA - LED logotip neonka - viseča reklama na steni v komercialnih lokalih (restavracije, lokali s hitro prehrano, trgovski centri).

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

PIZZA - LED logotip neonka - viseča reklama na steni v komercialnih lokalih (restavracije, lokali s hitro prehrano, trgovski centri). Primerno   pritegniti potencialne stranke. Reklamni svetlobni transparent in LED svetlobni dekorativni in informativni napisi, ki bodo vašemu prostoru dali piko na i in pridobili privlačnost vsakogar . Elegantna dekoracija, ki jo običajno najdete v barih in nočnih klubih, je zdaj na voljo tudi za vaš dom ali podjetje .  

Klasične reklamne pasice ali plakati postajajo doživetje in mnogi jih zaradi njihove vizualne prenatrpanosti sploh ne opazimo več. Vsak od nas se rad razlikuje po nečem drugačnem, tako za posameznike kot tudi za podjetja, kjer je to dobesedno potrebno. Zahvaljujoč LED osvetljenim okrasnim napisom ali logotipom lahko popestrite prostor ali pritegnete pozornost vseh okoli sebe. LED reklame, ki vas bodo izpostavile.

LED svetleči NEON napisi - najboljša LED reklama

pizza - LED neonski logotip

LED svetlobni okrasni napisi - ki zahvaljujoč svetlobi izstopajo od običajnih reklamnih in informacijskih nosilcev. Njihova velika prednost je možnost, da jih večkrat postavite kamor koli želite . Primerne so za pisarne (za prijetnejše okolje), poslovne prostore (kot učinkovit oglas ali plakat) ali za vaš dom (kot moderen dizajn). Služili bodo tudi kot navigacijski led svetlobni znaki za privabljanje strank. LED okrasne napise lahko postavite praktično povsod.

Svetlobni napis - PIZZA

Neonski napis sveti v modri in roza barvi. Napaja se prek USB priključka, bodisi na adapter, USB vhod na računalniku ali USB power bank . Napajalni kabel je dolg 150 cm in ima praktično stikalo.

pizza led reklamni svetlobni znak na steni logotip

Tehnični podatki:

Tema: PIZZA
Barva svetlobe: modro-roza
Dimenzije: 27x30,5x1,9cm
Napajanje: 5V USB kabel
Dolžina napajalnega kabla: pribl. 150 cm
Vklop kabla: da
Prapor je nameščen na prosojni plastični podlagi.

Vsebina paketa:

1x LED svetlobni logotip

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene