Rock Guitar - LED svetlobni neonski logotip na steni

Koda: 78-085
99,00 € Cena brez DDV: 82,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Rock Guitar - LED svetlobni neonski logotip na steni, idealen za komercialne lokale (restavracije, klubi, diskoteke) itd.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Rock Guitar - LED svetlobni neonski reklamni logotip na steni idealen za komercialne lokale (restavracije, klube, diskoteke), za privabljanje potencialnih strank. Reklamni svetlobni napis in LED svetlobni dekorativno-informativni napisi, ki bodo vašemu prostoru dali piko na i in pritegnili vsakogar . Elegantna dekoracija, ki jo običajno najdete v barih in nočnih klubih, je zdaj na voljo tudi za vaš dom ali podjetje.  

Klasične reklamne pasice ali plakati postajajo doživetje in mnogi jih zaradi njihove vizualne prenatrpanosti sploh ne opazimo več. Vsak od nas se rad razlikuje po nečem drugačnem, tako za posameznike kot tudi za podjetja, kjer je to dobesedno potrebno. Zahvaljujoč LED osvetljenim okrasnim napisom ali logotipom lahko popestrite prostor ali pritegnete pozornost vseh okoli sebe. LED reklame, ki vas bodo pritegnile.

LED svetleči NEON napisi - najboljša LED reklama

svetleči led neonski logotip - rock kitara

LED svetlobni okrasni napisi - ki zahvaljujoč svetlobi izstopajo od običajnih reklamnih in informacijskih nosilcev. Njihova velika prednost je možnost, da jih večkrat postavite kamor koli želite. Primerni so za pisarne (za prijetnejše okolje), poslovne prostore (kot učinkovit oglas ali plakat) ali za vaš dom (kot sodoben dizajn). Služili bodo tudi kot navigacijski led svetlobni znaki za privabljanje strank. LED okrasne napise lahko postavite praktično povsod.

Osvetljen logotip - ROCK KITARA

Neonski napis sveti rdeče, zeleno, roza. modra in rumena. Napaja se preko USB priključka, bodisi na adapter, USB vhod na računalniku ali USB power bank . Napajalni kabel je dolg 200 cm.

led neonski napis na steni - rock kitara

Tehnični podatki:

Motiv: ROCK KITARA
Barva svetlobe: pisana
Dimenzije: 39,5x1,7x18,5cm
Napajanje: 5V USB kabel
Dolžina napajalnega kabla: pribl. 150 cm
Dve luknji za obešanje

Vsebina paketa:

1x LED svetlobni logotip

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene