Božične lučke - LED osvetlitev 20 kosov RGB - Twinkly Feston + BT + WiFi

Koda: 78-031
149,00 € 119,00 € Cena brez DDV: 99,17 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Božične lučke - LED osvetlitev 20 kosov RGB - Twinkly Feston + BT + WiFi nadzor prek pametnega telefona. Revolucionarna LED lahka veriga.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Božične lučke - LED osvetlitev 20 kosov RGB - Twinkly Feston + BT + WiFi nadzor prek pametnega telefona. Ta revolucionarna LED veriga z najnovejšo tehnologijo prinaša v naše domove edinstveno svetlobno dekoracijo. Luči nadziramo prek mobilne aplikacije, ki je združljiva s sistemom Android in iOS .

pisane wifi led žarnice

Naprave med seboj komunicirajo brezžično prek omrežij Wi-Fi in Bluetooth . Naenkrat lahko seznanite in nadzorujete 10 svetlobnih naprav Twinkly ali 4000 LED z enakim prikazovalnim motivom in vzorcem. Ustvarite lahko svoje neverjetne animacije, ki bodo zapolnile in polepšale celotno sobo ali zunanjost. Luči so zasnovane za notranjo in zunanjo uporabo - zaščita IP44 . Ta veriga je dolga 10 metrov, na njej pa je 20 LED žarnic .

Lučke božične žarnice utripajo

LED barvne žarnice - TWINKLY lučke 20 kosov RGB LED

drevo osvetlitev rgb utripajoča

Svetlobni trak je sestavljen iz 20 kosov LED barvnih žarnic, primernih za vsako dekoracijo. V luči so razporejeni drug poleg drugega, vsak 50 cm, ki so povezani s črnim kablom. RGB diod pomeni, da lahko LED svetila omogočajo RGB svetlobo senco 16 milijonov barv. Iz barvne lestvice lahko prilagodite jakost svetlobe in natančno barvo. Ta posebna izdaja vključuje pametno integracijo doma z Google Assistantom in Amazon Alexa.

utripajoči feston

Vaš okras lahko ustvarite iz več naprav in različnih oblik . Ali želite na steni lahko verigo, barven okvir na oknih in veliko božično drevo sredi sobe? Ni problem! Ustvarite svojo sceno in jo hkrati nadzorujte s skupno temo osvetlitve.

božične pametne žarnice

Univerzalna LED okrasna dekoracija, ki jo nadzoruje mobilna aplikacija za Android in iOS

Čudovita svetlobna dekoracija - nastavite si lastne barve , animacije in motive LED luči

barvne žarnice, ki jih nadzoruje mobilni telefon

Prefinjena mobilna aplikacija pametni telefon poveže z napravo in jo lahko takoj nadzirate. Aplikacija sama preslika postavitev luči in nato lahko enostavno nastavite drugačno barvo za vsako žarnico ali skupino žarnic posebej. Nadzor je zelo preprost, hiter in intuitiven . V aplikaciji lahko izbirate med privzetimi vzorci, iz spletne galerije prenesete nove vzorce iz interneta ali ustvarite svoje teme in jih shranite.

twinkly mobilna aplikacija

Nadzirate lahko tudi jakost svetlobe, hitrost sprememb, barvo, odtenek, svetlost, vrtenje, mešanje in še več. Funkcija timer omogoča nastavitev luč za vklop in izklop samodejno v skladu s terminskim planom. Funkcija seznama predvajanja vam omogoča, da v kronološkem vrstnem redu nastavite različne vrste tem in jih samodejno spremenite glede na nastavitve

utripajoča aplikacijanadzor luči preko mobilnega telefonawifi led trak

Z dodatno USB napravo MUSIC DONGLE se božično drevo odzove na glasbo, ki se predvaja v sobi, svetloba se bo spremenila in preklopila v ritem glasbe v skladu z nastavljenimi parametri. Na voljo je več vzorcev in tem za izbiro možnosti "prikaz po glasbi", ki jih lahko uredite in nastavite tako, da ustrezajo vašim potrebam. Spreminjanje luči v ritmu glasbe, saj grafični izenačevalnik zapleše takoj na vsaki zabavi. USB naprava MUSIC je dodaten izdelek, zato jo je treba kupiti v naši e-trgovini.

utripajoča glasba

Edinstvena LED, ki ima vse svetle mavrične barve

led žarnica rgb

Lastnosti:

plus 20 LED barvnih žarnic
plus Nadzor prek mobilne aplikacije
plus Povezava Wi-Fi in Bluetooth
plus RGB svetlobna skala 16 mil. barve
plus Univerzalna uporaba
plus Zaščita IP44


Specifikacija:

Model: TWF020STP-BEU
Število diod: 20
Dolžina kabla z žarnicami: 10 m
Dolžina kabla od prve luči do adapterja: 4,5 m
Odpornost: IP44
Premer diode: 45 mm
Povezava: Wi-Fi, Bluetooth
Razmik svetlobe: 50 cm
Tip LED: RGB mat žarnica
Kabel: črn
Vhodna napetost: 240V
Izhodna napetost: 24V / 1A
Življenjska doba žarnice: več kot 30 000 ur


Vsebina paketa:

1x LED barvne žarnice (20 kosov) + krmilnik
1x adapter
1x ročno

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (1)

100%
100%
Karel

Božične lučke - LED osvetlitev 20 kosov RGB - Twinkly Feston + BT + WiFi

Lučke so namenjene za božično drevesce, izven božiča pa jih uporabljam tudi kot osvetlitev na okvirjih oken v otroški sobi. Otroci v njih zelo uživajo. Zelo lep okras in ni mi žal, da sem jih kupila
Nadzor preko telefona
Celoletna uporaba.
Prevedeno iz: cs