Dodatni LED-svetlobni trak 1,5 m za Twinkly Line - 100 kosov RGB

Koda: 78-035
49,00 € 39,00 € Cena brez DDV: 32,50 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Dodatni LED-svetlobni trak 1,5 m za Twinkly Line - 100 kosov RGB - uporablja se za podaljšanje LED-svetlobnega traku - lepilo nazaj.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Dodatni LED-svetlobni trak 1,5 m za Twinkly Line - 100 kosov RGB - uporablja se za podaljšanje LED-svetlobnega traku - lepilo nazaj. Na zadnji strani traku je nalepka 3M za enostavno namestitev in pritrditev kjer koli. Ta paket vsebuje 1,5 metra dodaten svetlobni trak , ki ga z vgrajenim priključkom enostavno priključite na glavno linijo Twinkly Line s krmilnikom. LED trak Twinkly Line s krmilnikom lahko kupite v naši e-trgovini. Ustvarite svojo želeno dolžino celotnega traku / osvetlitve. V vrsto lahko priključite več svetlobnih trakov.

utripajoči konektor

Naprave med seboj komunicirajo brezžično prek omrežij Wi-Fi in Bluetooth . Naenkrat lahko seznanite in nadzorujete 10 svetlobnih naprav Twinkly ali 4000 LED z enakim prikazovalnim motivom in vzorcem. Ustvarite lahko svoje neverjetne animacije, ki bodo zapolnile in popestrile celotno sobo. Luči so zasnovane za notranjo uporabo - zaščita IP20 . Trak je dolg 1,5 metra in ima 100 RGB LED žarnic.

twinkly rgb trak

LED svetleči dekorativni trak 1,5M - TWINKLY LINE (100 kosov luči)

led trakovi svetlobe utripajoče

Svetlobni trak je sestavljen iz 100 kosov LED luči, primernih za vsako dekoracijo. The   RGB dioda pomeni, da lahko LED luči naredijo RGB odtenek 16 milijonov barv . Iz barvne lestvice lahko prilagodite jakost svetlobe in natančno barvo. Ta posebna izdaja vključuje pametno integracijo doma z Google Assistantom in Amazon Alexa.

led trakovi, osvetljeni s programom, ki ga je mogoče programirati

Vaš okras lahko ustvarite iz več naprav in različnih oblik . Ali želite imeti na steni lahko verigo, barven okvir in LED iskrilo na oknih ter veliko božično drevo sredi sobe? Ni problem! Ustvarite svojo sceno in jo hkrati nadzorujte s skupno temo osvetlitve.

Čudovita svetlobna dekoracija - nastavite svoje barve, animacije in motive LED luči skupaj za več LED naprav

Univerzalni LED svetlobni okras, ki ga nadzoruje mobilna aplikacija za Android in iOS

utripajoč trak

Prefinjena mobilna aplikacija pametni telefon poveže z napravo in jo lahko takoj nadzirate. Aplikacija sama preslika postavitev luči in nato lahko enostavno nastavite drugačno barvo za vsako žarnico ali skupino žarnic posebej. Nadzor je zelo preprost, hiter in intuitiven . V aplikaciji lahko izbirate med privzetimi vzorci, iz spletne galerije prenesete nove vzorce iz interneta ali ustvarite svoje teme in jih shranite.

twinkly mobilna aplikacija

Nadzirate lahko tudi jakost svetlobe, hitrost sprememb, barvo, odtenek, svetlost, vrtenje, mešanje in še več. Funkcija timer omogoča nastavitev luč za vklop in izklop samodejno v skladu s terminskim planom. Funkcija seznama predvajanja vam omogoča, da v kronološkem vrstnem redu nastavite različne vrste tem in jih samodejno spremenite glede na nastavitve

utripajoča aplikacijanadzor luči preko mobilnega telefonawifi led trak

Z dodatno USB napravo MUSIC DONGLE se božično drevo odzove na glasbo, ki se predvaja v sobi, svetloba se bo spremenila in preklopila v ritem glasbe v skladu z nastavljenimi parametri. Na voljo je več vzorcev in tem za izbiro možnosti "prikaz po glasbi", ki jih lahko uredite in nastavite tako, da ustrezajo vašim potrebam. Spreminjanje luči v ritmu glasbe, saj grafični izenačevalnik zapleše takoj na vsaki zabavi. USB naprava MUSIC je dodaten izdelek, zato jo je treba kupiti v naši e-trgovini.

utripajoča glasba

Edinstvena LED, ki ima vse svetle mavrične barve

led svetlobni trakwifi led luči

Lastnosti:

plus 100 LED
plus Vgrajen priključni konektor
plus Nalepka 3M na zadnji strani
plus RGB svetlobna skala 16 mil. barve
plus Univerzalna uporaba
plus Dolžina 1,5 metra


Specifikacija:

Model: TWL100ADP-B
Število diod: 100
Trajnost: IP20
Povezava: vgrajen konektor na obeh koncih
Dolžina traku: 1,5 metra
Tip LED: RGB
Kabel: črn
Vhodna napetost: 240V
Izhodna napetost: 24V / 1A
Življenjska doba žarnice: več kot 30 000 ur


Vsebina paketa:

1x dodatni LED svetlobni trak 1,5 metra s 100 diodami
1x ročno

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene